Hét ünnepei, szentjei:
Kedd: Szent József, a Boldogságos Szűz Mária jegyese

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!


  1. Hétfőn (03.18.) 18.30-tól a képviselőtestületi ülésre várjuk a testületi tagokat a tanácsterembe.

  2. Kedden (03.19.)Kisgyermekes Szentségimádásra várjuk a kismamákat és gyermekeiket 9.00-tól.

  3. Kedden, szerdán és csütörtökön (03. 19-20-21.)Nagyböjti lelkigyakorlatunkra kerül sor, melyet Szakács Tibor atya, kiskunmajsai káplán, vezet.
    A lelkigyakorlatos prédikációk a 18.00-kor kezdődő szentmisében hangzanak el a nagyteremben. Ezeken a napokon 17.15-től gyónási lehetőség lesz. Igyekezzünk időben elvégezni a húsvéti szentgyónásunkat, ne halasszuk az utolsó pillanatra!


  4. Szombaton (03.23.) 13.00-tól hittanosainkat (elsőáldozók, felsősök) várjuk nagyböjti lelki délutánra.  14.30-tól kerül sor az elsőáldozó csoportok tagjainak első szentgyónásra.

  5. Nagyböjti plébániai célgyűjtés: Köszönjük az eddigi adományokat!
    A korábban hirdetettek szerint, a nagyterem orgonáját a kápolnába költöztetjük, a színvonalas liturgikus szolgálat érdekében. A nagyterembe egy nagyobb modernebb hangszert szeretnénk vásárolni, ehhez várjuk adományaitokat idén nagyböjtben.
    – Adományaitokat elhelyezhetitek: 1. anonim módon a nagyteremben erre a célra elhelyezett perselybe.
    – Az irodában befizetve, ahol névre szóló emléklapot kaptok.


  6. Idén tavasszal is kirándulásra várjuk a hittanosokat és családjaikat. Még több hely van, jelentkezzetek bátran! Az úti célunk ezúttal a Tihanyi Apátság és a balatonfűzfői „Balatoni-Bob” élménypark. Időpont: 2019. május 4. szombat. Részletek a plakáton. Jelentkezés és további információ Kerekes Mónika és Takács Gábor hittanároknál.

  7. A Szent Imre Óvoda hirdetése:
    „A Szent Imre Katolikus Óvoda nyílt napot -játszó délelőttöt – szervez a következő évben óvodába írandó kisgyermekek és szüleik számára április 4-én, csütörtökön délelőtt 9.00 órától fél 11-ig a Szent Imre utcai óvodában. Ugyanezen a napon délután 16.00 órától tájékoztató szülői értekezletet tartunk csak szülőknek az óvoda tornatermében. Kérjük, hogy benti cipőt hozzanak magukkal. Minden érdeklődőt szeretettel várunk.”