Hét ünnepei, szentjei:
Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

  1. Idén nagyböjtben is sor kerül a Karitász szervezésében tartós élelmiszer gyűjtésre. Adományaitokat, a szokott módon, az előtérben elhelyezett dobozban gyűjtjük.

  2. Kedden (04.02.) Kisgyermekes szentségimádásra várjuk a kismamákat és gyermekeiket 9.00-tól.

  3. Múlt szerdán lezártuk a 13 alkalmas Szentségimádás iskoláját, melyen több mint 50 fő vett rész kéthetente, október óta. Jövő hét szerdától (április 10) visszaáll az eredeti heti rend, és szerdánként bibliaórára várunk benneteket 18.00-tól!

  4. Pénteken reggel nem tartunk szentmisét a kápolnában! Este17.30-tól keresztútra majd ezt kövezően szentmisére várunk benneteket.

  5. Vasárnap (04.07.) 10.00-i szentmisében vendégünk lesz Rozmaring a templom egere.

  6. Plébániai Karitász csoportunk nem fogad ruha adományokat, köszönjük az elmúlt évek számos adományát. Ruha felajánlásaitokat a városban több helyen fogadják továbbra is, melyekről az irodában kaphattok tájékoztatást. Az egyéb adományokkal kapcsolatban pedig, tisztelettel kérjük, hogy személyes egyeztetés nélkül ne hagyjatok a plébánia épületében különféle adomány tárgyakat. Továbbá tartsuk tiszteletben egymást azzal, hogy olyan dolgokat ajánlunk fel, amelyeket a színvonalukra és az állapotukra való tekintettel, magunk is szívesen megkapnánk.

  7. Nagyböjti plébániai célgyűjtés a nagyterem új orgonájára: Köszönjük az eddigi adományokat! A korábban hirdetettek szerint, a nagyterem orgonáját a kápolnába költöztetjük, a színvonalas liturgikus szolgálat érdekében. A nagyterembe egy nagyobb modernebb hangszert szeretnénk vásárolni, ehhez várjuk adományaitokat idén nagyböjtben. Adományaitokat elhelyezhetitek: anonim módon a nagyteremben erre a célra elhelyezett perselybe. Az irodában befizetve, ahol névre szóló emléklapot kaptok.

  8. Idén tavasszal iskirándulásra várjuk a hittanosokat és családjaikat. Még a minimális létszám hiányzik, jelentkezzetek bátran! Az úti célunk ezúttal a Tihanyi Apátság és a balatonfűzfői „Balatoni-Bob” élménypark. Időpont: 2019. május 4. szombat. Részletek a plakáton. Jelentkezés és további információ Kerekes Mónika és Takács Gábor hittanároknál.