Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!


  1. Hétfőn (04.15.) 18.30-tól képviselő testületi ülésre várjuk a testület tagjait a tanácsterembe.

  1. Kedden (04.16.)Kisgyermekes szentségimádásra várjuk a kismamákat és gyermekeiket 9.00-tól.

  1. Szerdától (04.10) visszaállt az eredeti heti rend, és szerdánként bibliaórára várunk benneteket 18.00-tól!

  1. A nagyhét szertartásrendje a hirdetőtáblán és a bejáratoknál olvasható!
    Nagycsütörtökön 18.00-tól ünnepi szentmise az utolsó vacsora emlékére.
    A szentmisét követően 19.30-tól virrasztásra hívunk benneteket a kápolnába, ahol Jézus búcsúbeszédét olvassuk  Szent János evangéliumából.
    Nagypénteken 17.00-tól családok keresztútja a kápolnában
    18.00-tól kezdőik „Urunk Szenvedésének ünneplése”
    20.30-tól Keresztút az arborétumban
    Nagyszombaton 20.00-kor kezdődik a Húsvéti Vigília ünneplése
    Húsvétvasárnap 8.00 – 10.00 – 18.00 lesznek szentmisék, a vasárnapi rend szerint.
    Húsvéthétfőn csak délelőtt 10.00-kor lesz szentmise a nagyteremben.

  1. Nagyböjti plébániai célgyűjtés a nagyterem új orgonájára: Köszönjük az eddigi adományokat! Húsvétig várjuk további felajánlásaitokat!

  1. Idén tavasszal iskirándulásra (Tihanyba és a Balatoni Bob élményparkba) várjuk a hittanosokat és családjaikat. A minimális létszám már összejött, még bőven van hely, a jelentkezési határidőt meghosszabbítottuk. Információ a hittanároknál.

  1. Közeleg az adó bevallások határideje. A felajánlható 1%-ot idén is a módotok van a Katolikus Egyház javára felajánlani, amit ezúton kérünk és köszönünk. Ezek a felajánlások jelentős részélt képezik az egyházmegyéknek és a plébániáknak nyújtott anyagi támogatásnak.  A Püspöki Kar felhívja a figyelmünket arra, hogy akkor is tegyük meg a felajánlást, ha az 1 % nagyon csekély vagy esetleg -0-  (pl. a családi adókedvezmények miatt) mivel a felajánlások száma is számít a támogatások számításánál.

  1. Mint sokan tudjátok Robi atya idén születésének kerek évfordulóját ünnepli (18+22). Ez alkalomból mindenkit szeretettel vár, aki szeretne közösen ünnepelni, húsvéthétfőn (04.22.) 15.00-tól a nagyterembe. (Sütemény felajánlásokat szívesen fogadnak a szervezők.)