A hét ünnepei szentjei:
Kedd: Boldog Gizella
Szombat:  Boldog Salkaházi Sára

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!


  1. A plébániai zarándoklat idején (a jövő héten) május 6-12. hétköznapokon és szombaton nem lesz szentmise és igeliturgia sem. A vasárnapi szentmisék a megszokott renden kezdődnek.

  1. Május hónapban két vasárnap a 10.00-kor kezdődő szentmisében hittanosaink első szentáldozását ünnepeljük két hét múlva 19-én a plébániai csoportunk (14 fő) 26-án a Szent Imre Iskola csoportja (40 fő). Imádkozzunk értük!

  1. A Kecskeméti Görög katolikus Parókia hív benneteket a Kárpátaljai vértanúk című− a görög katolikus papság meghurcolását feldolgozó – Vojtkó Ferenc rendező által készített dokumentumfilm bemutatójára és Vértanú Csépes János görög katolikus áldozópap öröksége kiállítás megnyitójára 2019. május 11-én 16 órakor a Cifrapalotába. Cím: Kecskemét, Rákóczi út 1.

  1. Elindult a jelentkezés a Plébániai Napközis gyerektáborra, melyre várjuk a plébániához tartozó és a hozzánk hitoktatásra járó gyermekeket! Az elmúlt évekhez hasonlóan a nyári szünet első két hetében indítunk két turnust. 1. turnus június 17-21. 2. turnus június 24-28. Jelentkezés és információ a hittanároknál és a szentcsalad.hittan@gmail.com e-mail címen.

  1. Elindult a jelentkezés a nyári Plébániai Közösségi Táborra. Idén ismét Szarvasra megyünk július 10-14. közt. Jelentkezési lapot az előtérben találtok. Információ: Szilvási Katinál!