A hét ünnepei szentjei:
Szerda: Szent Rita
Csütörtök: Apor Vilmos püspök
Péntek: Mária Keresztények segítsége

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!


  1.         Hétfőn a megszokott rendben képviselőtestületi ülésre várjuk a testület tagjait 18.30-tól a tanácsterembe.

  1. A következő vasárnap a 10.00-kor kezdődő szentmisében  a Szent Imre Iskola plébániánkon készülő csoportja (40 fő) első szentáldozását ünnepeljük. Imádkozzunk értük!

  1. Június 2-án 15.30-tól „Irgalom forrása” imaszolgálatra várnak benneteket a Nagytemplomba. Dicsőítés, tanítás, közbenjáró imádság a program a megszokottak szerint.

  1. Elindult a jelentkezés a Plébániai Napközis gyerektáborra, melyre várjuk a plébániához tartozó és a hozzánk hitoktatásra járó gyermekeket! Az elmúlt évekhez hasonlóan a nyári szünet első két hetében indítunk két turnust. 1. turnus június 17-21. 2. turnus június 24-28. Jelentkezés és információ a hittanároknál és a szentcsalad.hittan@gmail.com e-mail címen.

  1. Elindult a jelentkezés a nyári Plébániai Közösségi Táborra. Idén ismét Szarvasra megyünk július 10-14. közt. A tábor témája: A vasárnap megszentelése. Jelentkezési lapot az előtérben találtok. Információ: Szilvási Katinál!