A hét ünnepei szentjei:
Csütörtök:  Szent István király ereklyéinek átvitele
Szombat: Szent Jusztínusz vértanú

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!


  1.         Kedden (05.28.)kisgyermekes szentségimádás lesz a megszokott rendben 9.00-tól a kápolnában.

  1. Június 2-án 15.30-tól „Irgalom forrása” imaszolgálatra várnak benneteket a Nagytemplomba. Dicsőítés, tanítás, közbenjáró imádság a program a megszokottak szerint.

  1. Finta József atya ezüstmiséjére jövő vasárnap (06.02.) 10.30-as szentmisén kerül sor a Nagytemplomban, József atya mindenkit szeretettel vár!

  1. Június 9-én (két hét múlva) Pünkösd napján este a 18.00-i szentmisét követően, immár hagyományosan szentlélekhívó imaestre, közös dicsőítésre és közbenjáró imára, vár benneteket a Kéfás és a Nyolc Boldogság Közösség.

  1. Még várjuk a gyermekek jelentkezését a Plébániai Napközis gyerektáborra, melyre várjuk a plébániához tartozó és a hozzánk hitoktatásra járó gyermekeket! Az elmúlt évekhez hasonlóan a nyári szünet első két hetében indítunk két turnust. 1. turnus június 17-21. 2. turnus június 24-28. Jelentkezés és információ a hittanároknál és a szentcsalad.hittan@gmail.com e-mail címen.

  1. Még van lehetőség jelentkezni a nyári Plébániai Közösségi Táborra. Idén ismét Szarvasra megyünk július 10-14. közt. A tábor témája: A vasárnap megszentelése. Jelentkezési lapot az előtérben találtok. Információ: Szilvási Katinál!

  1. 2019. Október 23. és 26. (szerda-szombat) közt  Medjugorjei autóbuszos zarándoklatra hívunk benneteket. Utazást szállást és félpanziós ellátást tartalmaz a részvételi díj (85 EUR és 25 000 HUF). Június 9-ig van előjelentkezési lehetőség, akinek szándéka és lehetősége van csatlakozni, kérjük jelezze mielőbb. Információ a plakátokon, és személyesen Takács Gábornál.