A hét ünnepei szentjei:
Hétfő:   Lwanga Szent Károly és társai, vértanúk
Szerda:  Szent Bonifác püspök és vértanú

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!


  1.         Kedden (06.04.)Baba-Mama klubba várjuk a kismamákat és gyermekeiket 9.00-tól.

  1. Jövő vasárnap (06.09) Pünkösd napján este a 18.00-i szentmisét követően, immár hagyományosan szentlélekhívó imaestre, közös dicsőítésre és közbenjáró imára, vár benneteket a Kéfás és a Nyolc Boldogság Közösség.

  1. Corpus Domini”világméretű szentségimádásra, imaestre kerül sor ismét, Úr Napja ünnepének előestéjén (06.22.) ehhez csatlakozunk mi is a kápolnában 18.00-tól.

  1. Úr napján (06.23.) az előző években megszokottak szerint közösen ünnepelünk a belvárosban. 10.30-kor kezdődik a szentmise a Nagytemplomban, ezt követi a körmenet. Vegyünk részt minél többen a közös körmeneten. Ezen a vasárnapon nem lesz 10.00-kor szentmise a plébánián.
    A körmenet zavartalan, méltó ünnepléséhez „szervező” önkéntesek jelentkezését várjuk! Aki, szívesen segítene, kérjük jelentkezzen a plébánián!

  1. Még várjuk a gyermekek jelentkezését a Plébániai Napközis gyerektáborra, melyre várjuk a plébániához tartozó és a hozzánk hitoktatásra járó gyermekeket! Az elmúlt évekhez hasonlóan a nyári szünet első két hetében indítunk két turnust. 1. turnus június 17-21. 2. turnus június 24-28. Jelentkezés és információ a hittanároknál és a szentcsalad.hittan@gmail.com e-mail címen.

  1. Még van lehetőség jelentkezni a nyári Plébániai Közösségi Táborra. Idén ismét Szarvasra megyünk július 10-14. közt. A tábor témája: A vasárnap megszentelése. Jelentkezési lapot az előtérben találtok. Információ: Szilvási Katinál!

  1. 2019. Október 23. és 26. (szerda-szombat) közt Medjugorjei autóbuszos zarándoklatra hívunk benneteket. Utazást szállást és félpanziós ellátást tartalmaz a részvételi díj
    (85 EUR és 25 000 HUF). Június 9-ig van előjelentkezési lehetőség, akinek szándéka és lehetősége van csatlakozni, kérjük jelezze mielőbb. Információ a plakátokon, és személyesen Takács Gábornál.