A hét ünnepei szentjei:
Hétfő: Boldogságos Szűz Mária, az Egyház Anyja
Kedd: Szent Barnabás apostol
Szombat: Árpád-házi Boldog Jolán szerzetesnő
Vasárnap: Szentháromság Vasárnapja

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!


  1.         Kedden (06.11.) Kisgyermekes szentségimádásra várjuk a kismamákat és gyermekeiket 9.00-tól.

  1. Jövő vasárnap (06.16.) 15 órakor felekezetközi dicsőítő alkalomra várnak benneteket a Pünkösdiek Klapka utcai imatermében.

  1. Corpus Domini”világméretű szentségimádásra, imaestre kerül sor ismét, Úr Napja ünnepének előestéjén (06.22. két hét múlva!) ehhez csatlakozunk mi is a kápolnában 18.00-tól.

  1. Úr napján (06.23. két hét múlva!) az előző években megszokottak szerint közösen ünnepelünk a belvárosban. 10.30-kor kezdődik a szentmise a Nagytemplomban, ezt követi a körmenet. Vegyünk részt minél többen a közös körmeneten. Ezen a vasárnapon nem lesz 10.00-kor szentmise a plébánián.
    A körmenet zavartalan, méltó ünnepléséhez „szervező” önkéntesek jelentkezését várjuk! Aki, szívesen segítene, kérjük jelentkezzen a plébánián!

  1. Még várjuk a gyermekek jelentkezését a Plébániai Napközis gyerektáborra, melyre várjuk a plébániához tartozó és a hozzánk hitoktatásra járó gyermekeket! Az elmúlt évekhez hasonlóan a nyári szünet első két hetében indítunk két turnust. 1. turnus június 17-21. 2. turnus június 24-28. Jelentkezés és információ a hittanároknál és a szentcsalad.hittan@gmail.com e-mail címen.

  1. Még van lehetőség jelentkezni a nyári Plébániai Közösségi Táborra. Idén ismét Szarvasra megyünk július 10-14. közt. A tábor témája: A vasárnap megszentelése. Jelentkezési lapot az előtérben találtok. Információ: Szilvási Katinál!

  1. 2019. Október 23. és 26. (szerda-szombat) közt Medjugorjei autóbuszos zarándoklatra hívunk benneteket. Utazást szállást és félpanziós ellátást tartalmaz a részvételi díj (85 EUR és 25 000 HUF). A minimális létszámot már meghaladtuk, az út biztosan indul. Jelentkezni a szabad helyek beteltéig lehet. Információ a plakátokon, és személyesen Takács Gábornál.

  1. A Piarista Iskola hirdetése: „A Piarista Iskola angol, latin, történelem, matematika és biológia szakos tanárokat, valamint kollégiumi nevelőt keres. Részletek az iskola honlapján olvashatóak.