A hét ünnepei szentjei:
Kedd Jézusról nevezett (Avilai) Szent Teréz szűz és egyháztanító
Szerda: Szent Hedvig szerzetesnő és Alacoque Szent Margit Mária szűz
Csütörtök: Antiochiai Szent Ignác püspök és vértanú
Péntek:  Szent Lukács evangélista

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója.
A jó Isten áldása legyen életeteken!

  1. Október hónapban a reggeli szentmisék után rózsafűzért imádkozunk a kápolnában.

  1. Hétfőn (10.14.) a képviselő testület tagjait várjuk a tanácsterembe, a megszokott időben 18.00-tól közös ima a kápolnában, majd ezt követően 18.30-tól ülés.

  1. Szerdán (10.16.) 16.30-tól, a korábban közzétettek szerint, szülői értekezletre hívjuk az elsőáldozásra készülő gyermekek szüleit a kápolnába!

  1. Csatári Imréné (Gizike) temetése pénteken (10.18.) lesz a nagyteremben, melyet követően az altemplomban helyezzük örök nyugalomra.

  1. Szombaton (10.19.) 18.00-tól a Nyolc Boldogság Közösség imaestjére kerül sor a kápolnában! Szeretettel várnak benneteket a közösség tagjai!

  1. A nyugdíjasklub hagyományos őszi kirándulására még vannak szabad helyek. Úti cél: Szarvas. Időpont: (jövő) szombat október 19. gyülekező: 7.15 a Plébánia előtt. Jelentkezés, információ Kutasi Gábornál, a plébánia irodájában.

  1. Ismét Főegyházmegyei Szinódusi Találkozóravárnak benneteket Kalocsára október 19-én szombaton 14 órától a Nagyasszonyunk Katolikus Intézményben. Regisztrálni a Parázs Központ Honlapján október 13-ig lehet! Részletek a kitett plakátokon olvashatók.

  1. Egyházmegyei Családtalálkozólesz 2019. október 26-án Kalocsán, szintén a Nagyasszonyunk Katolikus Intézményben. A program de. 9 órától 15 óráig tart. Regisztrálni a Parázs Központ Honlapján keresztül lehet október 13-ig. Szeretettel várják a családokat!

  1. Az elmúlt évekhez hasonlóan„Adventi kirándulásra” hívunk benneteket Bécsbe, az elmúlt évekhez hasonlóan lehetőség nyílik egy-egy világhírű múzeum meglátogatására, majd hangulatos sétára a feldíszített belvárosban. Részletek a plakáton és Takács Gábor hittanárnál.

  1. Jövő tavasszal (2020. április 25. – május 2.) ismét nagyobb zarándoklatra indulunk, melyre szeretettel várunk benneteket és ismerőseiteket! Program: „Francia szentek nyomában”, felkeressük – többek – között Páli Szent Vince, Lisieauxi Szent Teréz, Szent Bernadett, Vianney Szent János kegyhelyeit Párizs, Lisieaux, Pary le Monial és Ars városokban. Részletes Program a hirdetőtáblán és a facebook oldalunkon, vagy személyesen Takács Gábornál. Az októberben/novemberben jelentkezőknek részletfizetési lehetőséget tudunk biztosítani!

Előre hirdetjük:

  1.          Idén is rendezünk „Mindenszentek Party”-t– mindenszentek ünnepének előestéjén október 31-én csütörtökön este 18.00-tól az Ifi klubban! Ezen az estén mi keresztények a mennyországot ünnepeljük, és arra hívjuk a gyermekeket, fiatalokat, hogy öltözzetek be egy általuk kedvelt/ismert szentnek, akit be is mutatnak a többieknek. A belépő (a jelmezen kívül) egy üdítő vagy sütemény! Várunk benneteket!