A hét ünnepei szentjei:
Hétfő: Szent Simon és Szent Júdás Tádé apostolok
Péntek: Mindenszentek ünnepe
Szombat: Halottak napja

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója.
A jó Isten áldása legyen életeteken!


  1. Plébániánk, Urnatemetőnk Mindenszentek – Halottak napi nyitvatartása és programjai a bejáratoknál kifüggesztve olvashatók:
    (Az urnatemető: október 31-én 9.00-18.00, november 1. 9.00 – 18.00, november 2-án 9.00 – 18.00, november 3-án 8.00 – 11.00 és 17.00 – 19.00 tart nyitva.)
    Szentmisét november 1-n 18.00-tól tartunk, november 2-án szintén 18.00-tól melyet követően az altemplomban imádkozunk az elhunytakért.

  1. Idén is rendezünk „Mindenszentek Party”-t– mindenszentek ünnepének előestéjén október 31-éncsütörtökön este 18.00-tól az Ifi klubban! Ezen az estén mi keresztények a mennyországot ünnepeljük, és arra hívjuk a gyermekeket, fiatalokat, hogy öltözzetek be egy általuk kedvelt/ismert szentnek, akit be is mutatnak a többieknek. A belépő (a jelmezen kívül) egy üdítő vagy sütemény! Várunk minden plébániánkhoz kötődő, hozzánk hittanra járó (stb.) gyermeket és fiatalt!

  1. November 10-én ünnepeljük a jubiláns házasokat. Kérem, hogy akik kerek évfordulót ünnepelnek, és szeretnének áldást kérni jelentkezzenek az irodában.

  1. Jövő tavasszal (2020. április 25. – május 2.) ismét nagyobb zarándoklatraindulunk, melyre szeretettel várunk benneteket és ismerőseiteket! Program: „Francia szentek nyomában”, felkeressük – többek – között Páli Szent Vince, Lisieauxi Szent Teréz, Szent Bernadett, Vianney Szent János kegyhelyeit Párizs, Lisieaux, Pary le Monial és Ars városokban. Részletes Program a hirdetőtáblán és a facebook oldalunkon, vagy személyesen Takács Gábornál. Az októberben/novemberben jelentkezőknek részletfizetési lehetőséget tudunk biztosítani!