A hét ünnepei szentjei:

Kedd: Szent Imre herceg 

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagyházassági évfordulója.
A jó Isten áldása legyen életeteken!


  1. Szerdán (11.06.) Baba-Mama klubba várjuk a kismamákat és gyermekeiket 9.00-tól.

  1. Szintén szerdán (11.06.) 19.00-tól a Nyolc Boldogság közösség várja az érdeklődőket „Nyitott alkalomra” a Bogovics köz 5. szám alatt található közösségi terembe.

  1. Szombaton (10.09) 18.00-tól a Nyolc Boldogság Közösség imaestjére kerül sor a kánonában!

  1. Jövő tavasszal (2020. április 25. – május 2.) ismét nagyobb zarándoklatra indulunk, melyre szeretettel várunk benneteket és ismerőseiteket! Program: „Francia szentek nyomában”, felkeressük – többek – között Páli Szent Vince, Lisieauxi Szent Teréz, Szent Bernadett, Vianney Szent János kegyhelyeit Párizs, Lisieaux, Pary le Monial és Ars városokban. Részletes Program a hirdetőtáblán és a facebook oldalunkon, vagy személyesen Takács Gábornál. Az októberben/novemberben jelentkezőknek részletfizetési lehetőséget tudunk biztosítani! A jelentkezések szépen gyűlnek, a minimum létszámhoz még kellenek jelentkezők!

  1. November 16-án szombaton lesz a Kalocsa-Kecskeméti Főegyházmegye Fiataljainak Rendezvénye (Kefir) itt Kecskeméten a Piarista Gimnáziumban. A program délután kettőkor kezdődik a díszteremben és este fél 9-ig tart. Szeretettel várjuk az érdeklődő fiatalokat. Részletek a plakáton és az interneten!

  1. November 10-én ünnepeljük a jubiláns házasokat. Kérem, hogy akik kerek évfordulót ünnepelnek, és szeretnének áldást kérni jelentkezzenek az irodában

  1.           Piarista iskola hirdetése:
    A Piarista Iskola alsó tagozata a leendő elsősök és szüleik számára nyílt napot hirdet 2019. november 5-e, reggel 8-órára. Az első két óra látogatható minden osztályban. Szeretettel várnak minden érdeklődő családot. További információ és regisztráció az iskolai honlapon található.