KeddÁrpád-házi Szent Erzsébet
Csütörtök: A Boldogságos Szűz Mária bemutatása a templomban
Péntek: Szent Cecília szűz és vértanú

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója.
A jó Isten áldása legyen életeteken!


  1. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Kecskeméti Szervezete Szent Erzsébet ünnepéhez közeledve Erzsébet kenyeret oszt (ma) vasárnap, a szentmisék után. Ez egyben alkalom arra, hogy támogassuk szolgálatukat!

  1. (Ma) Vasárnap 16 órakor kezdődik itt a Plébánián „Keresztek hegye ”kórushangverseny. Énekel az Aurin Leánykar, vezényel Durányik László karnagy, zongorán kísér Lovászné Gajdos Éva. Szeretettel várják az érdeklődőket!

  1. Hétfőn (11.18.) este a megszokott rend szerint a képviselőtestületi ülésre várjuk a testület tagjait. 18..-tól közös ima a kápolnában majd ezt követően a tanácsteremben találkozunk 18.30-tól.

  1. Szerdán (11.20) 9.00-tól Baba-mama klubba várjuk a kismamákat és gyermekeiket.

  2. Szintén szerdán 19.00 órától „nyitott alkalomra” várja az érdeklődőket a Nyolc Boldogság Közösség a Bogovics köz-i közösségi terembe!

  1. Szombaton (11.23.) Krisztus Király ünnepének előestéjén, ismét „világ méretű” szentségimádásba kapcsolódunk a kápolnában 17.00-18.00 közt.

  1. Jövő vasárnapi (11.24.) perselyadományaitokat aKaritasz javára továbbítjuk!

  1. November 29-én pénteken közösadventi koszorú kötésre várjuk hittanosainkat és a plébániához tartozó családokat. 16.30-tól az alsó tagozatos gyermekeket várjuk, 18.00-tól pedig a felső tagozatosokat és nagyobbakat. A részvétel jelentkezéshez kötött jelentkezni a hitoktatóknál és a szentcsalad.hittan@gmail.com címen lehet.

  1. December 15-ig várjuk a jelentkezőket a jövő tavasszal (2020. április 25. – május 2.) induló nagyobbzarándoklatra! A novemberben jelentkezőknek részletfizetési lehetőséget tudunk biztosítani! Részletek a plakáton!

Program: „Francia szentek nyomában”, felkeressük – többek – között Páli Szent Vince, Lisieauxi Szent Teréz, Szent Bernadett, Vianney Szent János kegyhelyeit Párizs, Lisieaux, Pary le Monial és Ars városokban. Részletes Program a hirdetőtáblán és a facebook oldalunkon, vagy személyesen Takács Gábornál.