A hét ünnepei szentjei:
Hétfő: Xavéri Szent Ferenc áldozópap
Péntek: Szent Miklós püspök
Szombat: Szent Ambrus püspök és egyháztanító

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója.
A jó Isten áldása legyen életeteken!


  1. Szerdán (12.04.) Baba – Mama Klubba várjuk a kismamákat és gyermekeiket.

  2. Hétfőtől (12.02.) hétköznapokon és szombaton reggel 6:00-tól roráté szentmisére várunk benneteket.

  3. Advent vasárnapjain a 10.00-kezdődő szentmise alatt is lesz gyóntatás! Készüljünk ezzel is karácsony ünnepére, ne hagyjuk az utolsó napokra a szenetgyónást.

  4. Jövő vasárnap a 10 és 18 órakor kezdődő szentmisék után kerül megrendezésre a hagyományos Plébániai Adventi Vásárunk.

  5. Az év vége közeledtével köszönjük az év folyamán befizetett egyházközségi hozzájárulásokat (közismertebb nevén „egyházi adó”).  Tisztelettel kérjük, hogy akik még nem rendezték erre az évre, tegyék meg, személyesen az irodában vagy banki átutalással!

  6. Adventi lelkigyakorlatunkat idén Ivanics Zoltán atya kiskunmajsai káplán, a Nyolc Boldogság Papi Testvériség tagja fogja vezetni. Időpontja: December 16-17-18. (hétfő, kedd, szerda) este 18.00-kor kezdődő szentmisékben.

  7. December 15-ig várjuk a jelentkezőket a jövő tavasszal (2020. április 25. – május 2.) induló nagyobb zarándoklatra! A novemberben jelentkezőknek részletfizetési lehetőséget tudunk biztosítani! Részletek a plakáton és Takács Gábornál!

  8. December15-én 18.30-tól a Barátok templomában tartja hagyományos „Adventi léleksimogató” koncertjét a Barátok együttes! Szeretettel várnak bennünket! Részletek a plakáton.