A hét ünnepei szentjei:
Hétfő: Szent Hiláriusz
Szerda: Remete Szent Pál
Péntek: Szent Antal apát
Szombat: Árpád-házi Szent Margit szűz 

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója.
A jó Isten áldása legyen életeteken!

  1. Szerdán (01.15.) Baba-Mama Klubba várjuk a kisgyermekes anyukákat 9.00-tól!

  1. Szerdán (01.15.) a Nyolc Boldogság Közösség hív „nyílt alkalomra” benneteket, 19.00-tól a közösség Bogovics Köz 5. / régi plébániaépületben található közösségi termébe. Megosztás, tanítás, vesperás a program. Téma: Az evangéliumi tanácsok napjainkban.

  1. A szombatra (01.18.) 18.00-ra meghirdetett imaest ELMARAD!

  1. Az ideiÖkumenikus imahét Január 20-25. közt kerül megrendezésre. Az idei évben Plébániánk az imahét házigazdája, a közös imádságok 17.00-kor kezdődnek a Nagyteremben! Vegyünk részt minél többen az imádságokon!

  1. Ökumenikus baba-mama imaalkalomra  várják szeretettel a kisgyermekes édesanyákat a Szentcsalád Plébániára jan. 22-én szerdán 10h-tól, a közös imával, énekléssel, igeolvasással, beszélgetéssel bekapcsolódva az imahét programjába!

A Szent Imre Iskola hirdetése:

  1. A Szent Imre Katolikus Óvoda és Általános Iskola január 14-én, kedden 16:30-ra hívja és várja a leendő első osztályosokat és szüleiket beiskolázási programjára, ahol megismerkedhetnek az iskolával és a leendő elsős tanítókkal, az óvodások pedig kézműves foglalkozásokon vehetnek részt. A beiskolázással kapcsolatos további információkat keressék az iskola honlapján!


A Piarista Iskola hirdetése:

  1. A Piarista Iskola alsó tagozatának következő beiskolázási programja 2020. január 16-án, csütörtökön és január 17-én, pénteken délután fél öt órától lesz az iskola Öveges Diáklaborjában, TITOKTÁR címmel, melyre szeretettel várjuk a leendő elsős kisgyerekeket és szüleiket. A programra előzetes regisztráció szükséges, a link és bővebb információ az iskola honlapján található.