A hét ünnepei szentjei:
Hétfő: Szent Skolasztika szűz
Kedd: A Lourdes-i Boldogságos Szűz Mária
Péntek: Szent Cirill és Metód, Európa társvédőszentjei 

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója.
A jó Isten áldása legyen életeteken!

  1. Szerdán (02.12.) Baba-Mama klubba várjuk az anyukákat és gyermekeiket 9.00-tól a Plébánián.

  1. Szerdán (02.12.) A Nyolc Boldogság Közösség „nyílt alkalmára” kerül sor a régi plébánia épületben (Bogovics köz 5.) található közösségi teremben. Program: megosztás, tanítás, vesperás. Téma: az evangéliumi tanácsok sorozat folytatásaként az tisztaság.

  1. Szintén szerdán (02.12.) a bibliaóra kivételesen elmarad!

  1. Csütörtökön (02.13.) 19.00 órától kerül megrendezésre a Messzi István Sportcsarnokban az „Ez az a nap – roadshow” ökumenikus rendezvény, jegyek 1000.- forintos áron a plébánia irodájában is kaphatók!

  1. Jövő vasárnap (02.16.) a házasság hete programsorozat zárásaként, immár hagyományosan, a házaspárok megáldására kerül sor a szentmisék után.

  1. Plébániai Farsangi (családos, hittanos, közösségi) bálunk február 22-én szombaton kerül megrendezésre a nagyteremben 18 órától.

  1. Szeretettel várjuk azon gyerekek, fiatalok jelentkezését, akik éreznek magukban elég bátorságot, lelkesedést, hogy egy táncos fellépésbe is bekapcsolódjanak a plébániai farsangon. Kerekes Mónikával, vagy Feri atyával lehet egyeztetni a részletekről, a hittanórákon vagy a szentmisék után.

  2. Felszabadult néhány hely a tavaszi (04.25-05.02.) franciaországi zarándoklatunkon, program és információk a hirdetőtáblán és Takács Gábor hittanárnál.

A piarista óvoda hirdetése:

  1. „Február 18-án, kedden a Piarista Óvoda nyílt napot tart érdeklődő szülőknek, leendő óvodásoknak. Az óvó nénik 8.00 és 11.00 óra között várják szeretettel a kisgyermekeket.”