Hét ünnepei szentjei:
Szombat: Szent Péter apostol székfoglalása

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója.
A jó Isten áldása legyen életeteken!


  1. Szerdán (02.19.) a Kisgyermekes szentségimádáselmarad.

  2. Plébániai Farsangi(családos, hittanos, közösségi) bálunk február 22-én (jövő) szombaton kerül megrendezésre a nagyteremben 18 órától.Jövő vasárnap (02.23.) a délelőtti (10.00) szentmisén ismét vendégünk lesz Rozmaring a templom egere.

  3. Március 1-én (két hét múlva)vasárnap kerül sor plébániánkon a betegek szentségének közösségi kiszolgáltatására a délelőtti (10.00) szentmisén. A szentséget felvehetik, mindazok, akik egészsége tartós vagy váratlan betegség vagy idős kor miatt veszélyben van. A szentség felvételéhez a „kegyelem állapota” szükséges. Akik szeretnék felvenni a szentségek kérjük végezzék el szentgyónásukat!

  4. Felszabadult néhány hely a tavaszi (04.25-05.02.) franciaországi zarándoklatunkon, program és információk a hirdetőtáblán és Takács Gábor hittanárnál.

  5. Február 23-án (vasárnap) 15.30-tól ismét Irgalom Forrása közbenjáró imaszolgálatra hívnak benneteket a nagytemplomba!

  6. Nagyböjti Lelkigyakorlatot a Nagytemplomban Dr. Bábel Balázs érsek atya tartja ezúttal a Nagyböjt elején, február 28-án pénteken, 29-én szombaton és március 1-jén vasárnap este hatórakor.

  7. Keresztény-zsidó lelkészi találkozó és közös imádság lesz Érsek atya vezetésével március elsején vasárnap du. fél 3-tól a Közösségi Ház nagytermében (Lestár tér 2.). A találkozóra szeretettel várják a híveket is.