A hét ünnepei szentjei:
Hétfő: Szent Mátyás apostol
Szerda: Hamvazószerda

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója.
A jó Isten áldása legyen életeteken!

  1. Szerdán (02.26.) Baba-Mama klubbavárjuk az anyukákat és gyermekeiket 9.00-tól a Plébánián.

  1. Szerdánhamvazószerda, a nagyböjt kezdete. Szentmisét a hamvazkodás szertartásával 18.00-kor tartunk a nagyteremben (ezen a napon reggel nem lesz szentmise). Figyeljünk a böjti fegyelemre! Hamvazószerda és nagypéntek szigorú böjti nap, ekkor hústilalom mellett, háromszori étkezés és egyszeri jóllakás engedélyezett. Nagyböjt péntekjein pedig hústilalom van érvényben.

  1. Szintén szerdán (kb.) 19.00-tól (a szentmise után közvetlenül) a Bogovics közi közösségi teremben aNyolc Boldogság Közösség nyílt alkalmára várnak benneteket. Program: megosztás, tanítás, vesperás. Téma: az engedelmesség – az „evangéliumi tanácsok” sorozat záró alkalma.

  1. A szerdaibibliaóra elmarad, következő alkalomra március 11-én (három hét múlva) kerül sor!

  1. Pénteken – és nagyböjt minden péntekjén – reggel nem tartunk szentmisét a kápolnában! 17.30-tólkeresztutat imádkozunk, majd ezt követően ünnepeljük a szentmisét.

  1. Szombaton 18.00-tól a Nyolc Boldogság közösség várimaestre, közös imára az oltáriszentség jelenlétében a kápolnába.

  1. Március 1-én(jövő) vasárnap kerül sor plébániánkon a betegek szentségének közösségi kiszolgáltatására a délelőtti (10.00) szentmisén. A szentséget felvehetik, mindazok, akik egészsége tartós vagy váratlan betegség vagy idős kor miatt veszélyben van. A szentség felvételéhez a „kegyelem állapota” szükséges. Akik szeretnék felvenni a szentségek kérjük végezzék el szentgyónásukat!

  1. Felszabadult néhány hely (és még szabad) a tavaszi (04.25-05.02.) franciaországi zarándoklatunkon, program és információk a hirdetőtáblán és Takács Gábor hittanárnál.

A Szent Imre Iskola hirdetése:

  1.  A Szent Imre Katolikus Óvoda és Általános Iskola március 4-5-én nyílt tanítási napot tart a leendő első osztályos gyermeke szüleinek, melyre nagy szeretettel hívunk és várunk minden érdeklődőt!