A hét ünnepei szentjei

CsütörtökÁrpád-házi Szent Erzsébet

 

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

  1. A mai napon a szentmisék után a hagyományos „Erzsébet kenyér” osztásra kerül sor.
  2. A hét folyamán közzétett országos és egyházmegyei járványügyi intézkedéseket az előtérben olvashatjátok, továbbá, a levelezőlistán is kiküldésre került. Közös liturgikus ünneplés, imádság itt a nagyteremben és a kápolnában ezek szigorú betartásával lehetséges. Az egyéb közösségi alkalmak és találkozók csak online lehetségesek, erről részletes információval a közösségek vezetői szolgálnak.
  3. Szerdán (11.18.) 18.00-tól vesperást közvetítünk a Nyolc Boldogság Közösség kápolnájából.
  4. Szombaton (11.21.) 17.00-tól a nagyteremben ismét csatlakozunk, a Krisztus Király ünnepét megelőző világ méretű szentségimádáshoz. Személyes jelenlét, a fent már említett járványszabályok szigorú betartásával lehetséges, az imádságot online is közvetítjük, a plébánia csatornáján.
  5. A mai naptól, vasárnaponként újra közvetíteni fogjuk a 10 órai szentmiséket. Mivel sokan betegek, karanténban vannak, vagy óvatosságból otthon maradnak, szeretnék, ha részt tudnának venni legalább ilyen módon a plébánia vasárnapi ünneplésében.
  6. Jövő vasárnapi persely adományaitokat a Karitász részére továbbítjuk.