A hét ünnepei szentjei 

Hétfő:  Szent András apostol
Csütörtök: Xavéri Szent Ferenc, áldozópap

 

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

  1. Közös liturgikus ünneplés, imádság itt a nagyteremben és a kápolnában a Főegyházmegye járványszabályinak szigorú betartásával lehetséges. Az egyéb közösségi alkalmak és találkozók csak online lehetségesek, erről részletes információval a közösségek vezetői szolgálnak. A bibliaórák előadási a honlapon elérhetők hétről hétre.
  2. Köszönjük az idei évben eddig befizetett egyházközségi hozzájárulást -közismertebb nevén „egyházi adót”. Kérjük, hogy aki még nem rendezte erre az évre tegye meg. Befizetni lehetséges az irodában és átutalással. A plébánia bankszámlaszámát megtaláljátok a honlapon.
  3. Az idén a járványhelyzet miatt a Barátok együttes, hagyományos adventi léleksimogató koncertje a megszokott formában nem kerül megrendezésre. Helytette a mai naptól elérhető a youtube videómegosztó csatornán és a Barátok temploma honlapján egy összeállítás az elmúlt 10 év koncertjeiből „Adventi Léleksimogató koncert 2020” címmel.
  4. Az első rorátéra november 30-án hétfőn (holnap) 6.00-tól várunk benneteket. A járványhelyzet miatt a nagyteremben lesznek a szentmisék, és nem tartunk agapét.