A hét ünnepei szentjei:

Szerda: Szent Skolasztika szűz
Csütörtök: A Lourdes-i Boldogságos Szűz Mária

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

  1. Hétfőn (02.08.), képviselő testületi ülést tartunk, 2020. évi számadás és 2021. évi költségvetés napirenddel. Várjuk a testületi tagokat 17.00-ra a kápolnába.
  2. Szerdán 18.00-tól vesperást közvetítünk a Plébánia Twitch csatornáján, a Nyolc Boldogság Közösség kápolnájából. Az ezt követő közösségi „online nyílt alkalomon” való részvétel regisztrációhoz kötött, regisztrálni atakacs.gabor@nyolcbolgodsag.hu címen lehet.
  3. A héten, február 6, és 14 közt kerül megrendezésre a Házasság Hete. A járvány miatt nem a megszokott módon ugyan, de lesznek programok. A kecskeméti programokról a Parázs Központ honlapján:www.parazskozpont.hu vagy a Házasság Hete Facebook oldalán tájékozódhattok. (https://www.facebook.com/events/2610031532626870/)
  4. A Szent Imre Iskola hirdetése: ” A Szent Imre Katolikus Óvoda és Általános Iskola szeretettel hívja és várja azokat a leendő első osztályosokat, akik szeptember elsején megkezdik általános iskolai tanulmányaikat. A rendkívüli helyzetre való tekintettel minden információt az iskola honlapján találhatnak meg, ahol megismerkedhetnek az intézménnyel és a leendő elsős tanítókkal. Előzetes jelentkezésüket március 10-ig várjuk! www.szentimre-kmet.hu