Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

  1. Köszönjük a járvány-szabályok eddigi precíz betartását! Mint ismeretes a járvány harmadik hulláma zajlik jelenleg, így továbbra is kérjük, hogy vigyázzunk egymásra a Plébánia épületében is – a héten kihirdetett országos és Főegyházmegyei szabályok betartásával. Különösen figyeljünk a kézfertőtlenítésre, a maszk használatra, a távolságtartásra, továbbá arra, hogy épületben tilos bármiféle csoportosulás – a szentmisék, imák után azonnal hagyjuk el az épületet. A közösségek, csoportok, a már megszokott módon, továbbra is az online térben gyűlnek össze!
  2. Csütörtökön egész napos (egyéni) szentségimádásra várunk benneteket a kápolnában, a már ismert rend szerint.
  3. Nagyböjti tartós/száraz élelmiszergyűjtésre szánt adományokat a héten helyezhetitek el, az elmúlt évekhez hasonlóan az előtérben található dobozba.
  4. Közös keresztútra hívunk benneteket nagyböjt péntekjein 17.30-tól melyet szentmise követ. A péntek esti keresztutak és szentmisék – a járványszabályok könnyebb betartása miatt – a nagyteremben lesznek, (ahol figyeljünk különösen is a távolság megtartására). Ezeken a péntekeken reggel nem tartunk szentmisét a kápolnában.
  5. A Szent Imre Iskola hirdetése:

” A Szent Imre Katolikus Óvoda és Általános Iskola szeretettel hívja és várja azokat a leendő első osztályosokat, akik szeptember elsején megkezdik általános iskolai tanulmányaikat. A rendkívüli helyzetre való tekintettel minden információt az iskola honlapján találhatnak meg, ahol megismerkedhetnek az intézménnyel és a leendő elsős tanítókkal. Előzetes jelentkezésüket március 10-ig várjuk! www.szentimre-kmet.hu