A hét ünnepei, szentjei

Hétfő:  Szent Fülöp és Szent Jakab apostolok
Péntek: Boldog Gizella

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

  1. Csütörtökön egész napos szentségimádásara várunk benneteket a megszokott rendben.
  2. Május hónapban a hétköznapi szentmisék után májusi litániát imádkozunk, melyeket kapcsolódva a Szentatya felhívásához a járvány megszűnéséért ajánlunk fel.
  3. A még érvényben lévő vírusvédelmi intézkedéseket betartva május hónapban még nem tartunk szentmiséket a Mária kápolnában. A szentmisék jelenlegi terveink szerint június hónapban indulnak újra az arborétumi kápolnánkban.
  4. Közeledik az adóbevallások beadásának határideje. Tisztelettel kérünk benneteket, a felajánlható 1+1% kapcsán éljetek a lehetősséggel és a Magyar Katolikus Egyház és Plébániánk Szent Erzsébet alapítványának javára rendelkezzetek. Ehhez minden szükséges információt megtaláltok a Plébánia honlapján. Az Magyar Katolikus Egyház számára felajánlott 1% kapcsán kérjük, hogy akkor is rendelkezzetek, ha a felajánlható összeg (pl. családi adókedvezmény miatt) elenyésző, hiszen nem csak a felajánlott összeg, hanem a felajánlások száma is számít!