A hét ünnepei szentjei 

Hétfő:  Gonzága Szent Alajos, szerzetes
Csütörtök:  Keresztelő Szent János születése

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

  1. Jövő héten a napközis tábor miatt, a szentmisék (hétfőtől szombatig) 8.00-kor – tehát egy órával később kezdődnek a kápolnában.
  2. Csütörtökön a szentségimádás a szentmise után kezdődik!
  3. A Főplébánia kéri hirdetni: Kétnapos zarándoklatot szervez a Főplébánia Mátraverebély Szentkútra 2021. június 26-án szombaton és 27-én vasárnap. A részvételi díj 10.000 Ft., ami magában foglalja a buszos utazás, a szállás és az étkezés (vacsora, reggeli, ebéd) költségét. Jelentkezni a Főplébánia irodájában lehet a részvételi díj befizetésével június 22-e kedd estig. A részvétel a fennálló szabályok szerint oltási igazolványhoz kötött. Indulás szombat reggel fél nyolckor az Aranyhomok szálloda mellől, hazaérkezés pedig vasárnap kora este. A zarándoklat részleteiről készült egy kis tájékoztató, amit el lehet kérni a Nagytemplom sekrestyéjében vagy a Főplébánia irodájában.
  4. A Piarista Iskola hirdetése: A Piarista Általános Iskola intézményegység-vezető helyettesi állást hirdet. Részletek az iskola honlapján.