A hét ünnepei szentjei:

  • Hétfő: Szent Joachim és Szent Anna, a Boldogságos Szűz Mária szülei
  • Csütörtök: Szent Márta, Mária és Lázár
  • Szombat: Loyolai Szent Ignác áldozópap

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

  1. Mikovics Krisztina nővér elöljárói engedélyével egy évre a Nyolc Boldogság Közösség kecskeméti laikus fraternitáshoz kapcsolódik, a plébániákon fog lakni, és bekapcsolódik a plébániánk életébe is. Fogadjuk Őt nagy szeretettel!
  2. A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra augusztus 29-ig lehet jelentkezni, aki szeretne ott letne ott lenni ne felejtse el! A zárószentmisén a Szentatyával is találkozhatunk. A Szentatya programját egy előző emailben megosztottuk!
  3. „Mennyek királynéja” koncert Navratil Andrea népdalénekes és Mali Katalin (kecskeméti származású) orgonaművész koncertje július 29-én csütörtökön 20:00 órakor, a kecskemét evangélikus templomban kerül megrendezésre.
  4. Magda Dávid augusztus 6-án 18:00 órától -pénteken- koncertet ad plébániánk nagytermében.
  5. A Piarista iskola hirdetése: „A Piarista Iskola az általános iskola vezetője mellé helyettest, valamint pedagógiai asszisztenst keres. Részletek az iskola honlapján.”
  6. A Szent Imre Iskola hirdetése: „A kecskeméti Szent Imre Katolikus Óvoda és Általános Iskola matematika-kémia szakos kollégát keres.