A hét ünnepei és szentjei
Szerda: Vianney Szent János Mária áldozópap
Péntek: Urunk színeváltozása

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

  1. A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra augusztus 29-ig lehet jelentkezni, aki szeretne ott lenni, ne felejtse el! A zárószentmisén a Szentatyával is találkozhatunk. A Szentatya programját egy előző emailben megosztottuk!
  2. 2021. augusztus 15-én szeretettel hívnak minket a helvéciai búcsúi szentmisére, mely 10:30-kor kezdődik és 16 órától a délutáni programokra, vendég: Dr Csókay András professzor. Az Eucharisztikus kongresszusról Seffer Attila és Vancsura Margit ad tájékoztatást, a délutánt egy jóhangulatú koncerttel zárjuk.
  3. Magda Dávid augusztus 6-án 18 órától – pénteken – koncertet ad plébániánk nagytermében.
  4. A Piarista iskola hirdetése: „A Piarista Iskola az általános iskola vezetője mellé helyettest, valamint pedagógiai asszisztenst keres. Részletek az iskola honlapján.”
  5. Plébániánk tisztaságát a keddi önkéntes csapatnak köszönthetjük, szeretettel várunk további önkénteseket, akik szívesen takarítanak egy jóhangulatú, vidám csapatban. A takarítást egy finom ebéd elfogyasztásával zárjuk.