A hét ünnepei, szentjei:

Hétfő:    Szent Lukács, evangélista
Csütörtök: Boldog IV. Károly király
Péntek: Szent II. János Pál pápa
Szombat: Kapisztrán Szent János, áldozópap

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

  1. Baba – mama klubbavárjuk az érintett korosztályt hétfőnként 8:30-tól a plébánia „babaszobájában”.
  2. Az idei tanévben újraindul a gyerekliturgia a 10:00 órás szentmise alatt, a szentmise elejétől a miatyánkig a napi igeszakaszokhoz kötődő foglalkozásra várjuk az óvodásokat és az elsős, másodikos és harmadikos általános iskolásokat.
  3. Szerdán nyílt alkalomra hív benneteket a Nyolc Boldogság Közösség, a részvétel regisztrációhoz kötött, regisztrálni a takacs.gabor@nyolcboldogsag.hu e-mail címen lehet. Program: 18:00-tól vesperás, bevezető/tanítás, megosztás, beszélgetés.
  4. Örömmel tudatjuk veletek, hogy Plébániánk elnyerte a „Széchenyivárosért Díjat”, melynek ünnepélyes átadására a múlt hétvégén került sor. A díjat és az elismerő oklevelet az előtérben megtekinthetitek! Az elismerést ezúton is köszönjük!
  5. 2021. október 28-án 17 órai kezdettel az Érseki Helynökség nagytermében előadást szervez az üldözött keresztények helyzetéről a Magyar Máltai Szeretetszolgálat. Előadó: Solymári Dániel, a nemzetközi kapcsolatok vezetője. Szeretettel várják az érdeklődőket.
  6. Szintén a Máltai Szeretetszolgálat hirdetése: Novemberi kezdéssel lehetőség van külföldi önkéntes munkára Bécsben. Jelentkezhetnek 18 és 30 év közötti fiatalok, szükséges védettségi igazolás, ajánlás, német vagy angol nyelvtudás. Határidő: 2021. október 25. Részletes felvilágosítás kérhető a 30/98-55-506-os telefonszámon. Jelentkezés:jelentkezem.onkentesnek.kulfoldre@maltai.hu. (A telefonszám és e-mail cím a hirdetőtáblán is olvasható)