A hét ünnepei, szentjei:

kedd: A lateráni bazilika felszentelése
szerda: Nagy Szent Leó, pápa és egyháztanító
csütörtök: Tours-i Szent Márton, püspök
szombat: Magyar szentek és boldogok

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

  1. Baba – mama klubba várjuk az érintett korosztályt hétfőnként 08:30-tól a plébánia „babaszobájában”.
  2. Gerinctorna indul a plébánián keddenként 18:00 órakor az ifi klubban gyógytornász vezetésével. Érdeklődni Tóthné Király Enikőnél a 06305160898-as számon lehetséges.
  3. November 12-én pénteken 18:00-tól Jótékonysági borkóstolóra és borvásárra hívjuk a plébániánkhoz tartozó családokat. A felnőtteknek vezetett borkóstolóval a gyermekeknek vezetett társasjátékokkal készülünk. A részvétel díjtalan viszont regisztrációhoz kötött. Bőven van még hely várjuk a jelentkezőket! Az alkalmon lehetőség lesz vásárolni a pincészet termékeiből, a vásárlással plébániánk karitasz csoportját támogatjátok, a befolyt összeget a karácsonyi csomagok összeállításához használják fel. Részletek a plakáton! Regisztrációs link ide kattintva elérhető
  4. Szombaton (11.13.) 18:00-tól„feltámadási vesperást” imádkozunk a kápolnában a Nyolc Boldogság Közösség vezetésével.
  5. A Főegyházmegye járványügyi intézkedéseinek értelmében,szentáldozáshoz járulni, csak „kézbe” – áldozással lehetséges. A kézbeáldozás helyes módja a következő: az áldoztatóhoz lépve levesszük/ lehúzzuk a maszkunkat, tartjuk a tenyerünket, ahová az áldoztató az eucharisztiát helyezi, majd az eucharisztiát ott az áldoztató előtt magunkhoz vesszük, egy lepést sem teszünk vele a kezünkben. Köszönjük együttműködéseteket!
  6. Mint ismeretes csütörtökönként egész napos csendes szentségimádásra várunk benneteket a kápolnában. Várjuk azok jelentkezését, akik vállalják, hogy a nap folyamán fél vagy egy órát csendes imával töltenek az oltáriszentség előtt. Fontos, hogy minden időpont le legyen fedve a nap folyamán, hisz az oltári szentség nem maradhat „őrizetlenül”. Jelentkezni Nyúlné Berényi Zitánál lehet.
  7. Szent Erzsébet ünnepéhez kapcsolódva a Máltai Szeretetszolálat idén is „Erzsébet kenyeret” oszt a szentmisék után november 14-én vasárnap. Ez egyben alkalom  is arra, hogy támogassuk szolgálatukat.
  8. Immár hagyományosan idén is sor kerül a jubiláns házasok megáldására a Plébánián november 21-én vasárnap a szentmisék után. Regisztráció szükséges az irodában várjuk a kerek (5-10-15 stb.) éves jubileumot ünneplőket.
  9. November 20-án Krisztus Király ünnepének előestéjén az elmúlt évekhez hasonlóan szentségimádásra várunk benneteket a kápolnána. 18:00-tól.
  10. November 24-én szerdán az idei tanévben elsőáldozásra készülő gyerekek szüleit várjuk szülői értekezletre 16:30-tól a kápolnában.