A hét ünnepei, szentjei: 

Hétfő: Szent Cecília, szűz és vértanú
Szerda: Dung-Lac Szent András, áldozópap és társai, vértanúk

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

  1. Mai perselyadományaitokat a karitász javára ajánljuk fel.
  2. A hétfői bibliaóra elmarad.
  3. A Baba – mama klub a héten betegség miatt elmarad!
  4. November 24-én (a héten) szerdán az idei tanévben elsőáldozásra készülő gyerekek szüleit várjuk szülői értekezletre 16:30-tól a kápolnában.
  5. Adventi koszorúkötésre várjuk a hittanosainkat és a plébániánkhoz tartozó családokat, pénteken (11.26.) 16.30-tól. A részvétel regisztrációhoz kötött, regisztrálni a szentcsalad.hittan@gmail.com e-mail címen lehetséges. A részvételi díj 2000.- Ft/koszorú, melyhez mindent szükséges eszközt és anyagot biztosítunk. (Jelentkezési határidő a héten szerda 16:00, a hozzávalók beszerzése miatt)
  6. Irgalom Forrása közbenjáró imaszolgálatra várnak benneteket 2021. november 28-án délután fél 4-től a Kecskeméti Nagytemplomban. Program: dicsőítés, tanítás, majd közbenjárás testi- és lelki gyógyulásért az Oltáriszentség előtt.
  7. Az Állami és Főegyházmegyei járványvédelmi előírások (maszk, fertőtlenítés stb.) betartására fokozottan figyeljünk a plébánia épületében. Köszönjük együttműködéseteket!
  8. A Piarista Iskola könyvtáros munkatársat keres az Általános Iskolába. Részletek az iskola honlapján.
  9. A „Gyerkőcök Közhasznú Alapítvány” jótékonysági hangversenyt szervez 2021. november 25. 19.00-tól, melynek helyszíne Plébániánk, részletek a plakáton.
  10. A Kecskeméti City Balett „Téli Varázslat” című előadására kerül sor a Nagyteremben 2021. november 23-án 17.00-tól. Részletek a plakáton.