A hét ünnepei, szentjei:

Hétfő: Szalézi Szent Ferenc püspök és egyháztanító
Kedd: Szent Pál apostol megtérése
Szerda: Szent Timóteus és Szent Titusz püs­pö­kök
Péntek: Aquinói Szent Tamás áldozópap és egyháztanító

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

  1. Hétfőn, 8:30-tól Baba-mama klubba várjuk az érintett korosztályt.
  2. Hétfőn este 18:00-tól Bibliaórára várunk benneteket a kápolnába.
  3. Szerdán „nyílt alkalomra” vár benneteket a Nyolc Boldogság Közösség a kápolnába. 18:00-tól vesperást imádkozunk, majd tanítás, megosztás és beszélgetés az est programja.
  4. Ferenc pápa Püspöki Szinódus összehívását kezdeményezte 2023 októberére, „Egy szinodális egyházért” címmel. A Kalocsa-Kecskeméti Főegyházmegye szinódusi kérdőívét, megtaláljátok az www.asztrik.hu és a www.parazskozpont.hu honlapokon. A kérdőív anonim és névvel ellátott kitöltése is lehetséges határidő: február 28. Töltsük ki minél többen!
  5. A Főegyházmegye járványügyi intézkedéseinek értelmében, szentáldozáshoz járulni, csak „kézbe” – áldozással lehetséges. A kézbeáldozás helyes módja a következő: az áldoztatóhoz lépve levesszük/lehúzzuk a maszkunkat, tartjuk a tenyerünket, ahová az áldoztató az eucharisztiát helyezi, majd az eucharisztiát ott az áldoztató előtt magunkhoz vesszük, egy lépést sem teszünk vele a kezünkben. Köszönjük együttműködéseteket!
  6. Tisztelettel kérünk benneteket, hogy a szentmisék és közös imádságok alatt fokozottan ügyeljünk a mobil telefonunk kikapcsolására/lenémítására.
  7. A Piarista Iskola tanítói és oktatástechnikusi állást hirdet. Részletek az iskola honlapján.