A hét ünnepei, szentjei:

Hétfő:  Bosco Szent János áldozópap
Szerda: Urunk bemutatása (Gyertyaszentelő Boldogasszony)
Csütörtök: Szent Balázs püspök és vértanú

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

 

  1. Hétfőn, 8.30-tól Baba-mama klubba várjuk az érintett korosztályt.
  2. Hétfőn este 18.00-tóla képviselőtestület tagjait várjuk testületi ülésre, melynek témája a 2021. évi számadás és a 2022. évi költségvetés. Megjelenésükre feltételül számítunk!
  3. A kecskeméti Szent Imre Katolikus Általános Iskola szeretettel várja azon gyermekek szüleinek jelentkezést, akik a 2022/23-as tanévben kezdik meg általános iskolai tanulmányaikat! Előzetes jelentkezés leadásának határideje: 2022. március 10. Bővebb felvilágosítás az iskola honlapján: www.szentimre-kmet.hu található.
  4. Ferenc pápa Püspöki Szinódus összehívását kezdeményezte 2023 októberére, „Egy szinodális egyházért” címmel. A Kalocsa-Kecskeméti Főegyházmegye szinódusi kérdőívét, megtaláljátok az www.asztrik.hu és a www.parazskozpont.hu honlapokon. A kérdőív anonim és névvel ellátott kitöltése is lehetséges határidő: február 28! Töltsük ki minél többen!
  5. Vasárnaponként a délelőtt 10 órás szentmise alatt „gyermekliturgiára” várják a hitoktatók és önkéntesek az óvodás és általános iskola 1-3. osztályos korosztályt. A foglalkozásokon a napi evangélium, vagy az adott ünnep tartalma, jelentése kerül feldolgozásra gyermekek számára érthető módon. Éljünk ezzel a lehetőséggel! A hitoktatók a szentmise előtt az előtérben várják a gyermekeket!