A hét ünnepei, szentjei:

Hétfő: Szent Cirill szerzetes és Szent Me­tód püspök Európa társvédőszentjei

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

  1. Hétfőn, 8.30-tól Baba-mama klubba várjuk az érintett korosztályt.
  2. Hétfőn 18.00-tól bibliaórára várunk benneteket a kápolnába
  3. Zajlik a házasság hete! A programokról a www.parazskozpont.hu holnapon tájékozódhattok!
  4. Február 20-án vasárnap kerül sor a betegek kenete szentségének közösségi kiszolgáltatására a délelőtt 10:00 órás szentmise keretében. A szentség felvételének feltétele a szentgyónás elvégzése.
  5. A kecskemétiSzent Imre Katolikus Általános Iskola szeretettel várja azon gyermekek szüleinek jelentkezést, akik a 2022/23-as tanévben kezdik meg általános iskolai tanulmányaikat! Előzetes jelentkezés leadásának határideje: 2022. március 10. Bővebb felvilágosítás az iskola honlapján :www.szentimre-kmet.hu található.
  6. 2022. február 23-án és március 2-án 17 órakor szülői tájékoztatót tart a Petőfi Sándor Katolikus Általános Iskola leendő elsősök szüleinek. A részvétel regisztrációhoz kötött (regisztráció a: petofi.regisztracio@gmail.com címen) . Részletek az Iskola honlapján.
  7. Irgalom Forrása közbenjáró imaszolgálat lesz 2022. február 27-én délután 15:30-tól a Kecskeméti Nagytemplomban. Dicsőítés, tanítás, majd közbenjárás testi- és lelki gyógyulásért az Oltáriszentség előtt.”
  8. Ferenc pápa Püspöki Szinódus összehívását kezdeményezte 2023 októberére, „Egy szinodális egyházért” címmel. A Kalocsa-Kecskeméti Főegyházmegye szinódusi kérdőívét, megtaláljátok az www.asztrik.hu és a www.parazskozpont.hu honlapokon. A kérdőív anonim és névvel ellátott kitöltése is lehetséges határidő: február 28! Töltsük ki minél többen!