A hét ünnepei, szentjei:

Csütörtök: Szent Patrik püspök
Péntek:  Jeruzsálemi Szent Cirill püspök és egyháztanító
Szombat: Szent József, a Boldogságos Szűz Mária jegyese

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

 

  1. Csütörtökön 18:00-tól filmklubba várunk benneteket a tanácsterembe.
  2. Nagyböjt péntekjein keresztutat imádkozunk 17:30-tól, a keresztút után szentmise lesz! A nagyböjti péntekeken reggel nem lesz szentmise a kápolnában.
  3. A plébánia és az urnatemető „hosszú” hétvégi nyitvatartása az ajtóknál és a honlapon olvasható. (2022. március 14-15-én az urnatemető 7-10 óra között látogatható. A plébániahivatal zárva lesz. 2022. március 26-án a szombati munkanapon az urnatemető és a plébániahivatal is zárva lesz. Egyéb napokon a megszokott rend szerint tartunk nyitva.)
  4. Az nagyböjti szárazélelmiszer gyűjtést március 20-27. közt szervezzük. Az elmúlt évekhez hasonlóan az előtérben elhelyezett dobozokba várjuk adományaikat.
  5. A covid helyzet enyhülésével zarándokcsoportunk ismét útra kel. Az eredetileg 2020-ra tervezett „Lisieux-i Szent Teréz és Franciaország szentjei” zarándoklatra hívunk benneteket. Időpont: 2022. május 20-25. Részvételi díj 620 EUR/fő mely tartalmazza az utazást autóbusszal, félpanziós szállodai ellátás, idegenvezetést, lelki kísérést. Részletek a plakáton és Takács Gábornál.