A hét ünnepei, szentjei:

Péntek: Urunk Születésnek Hírüladása (Gyümölcsoltó Boldogasszony)

 

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

 

  1. Hétfőn 18:00 órára a Képviselőtestület tagjait várjuk az Ifi Klubba.
  2. Szerdán a Nyolc Boldogság Közösség vár nyílt alkalomra benneteket 18:00 órára a kápolnába.
  3. Csütörtökön 18.00-tól filmklubba várunk benneteket a tanácsterembe.
  4. Nagyböjt péntekjein keresztutat imádkozunk 17:30-tól, a keresztút után szentmise lesz! A nagyböjti péntekeken reggel nem lesz szentmise a kápolnában.
  5. Március 25-én, Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepén a nagytemplomban a 18:00 órás szentmisét az abortusz által veszélyeztetett magzatokért mutatják be. A szentmise lelki adoptálásra is lehetőséget nyújt. Szeretettel várnak mindenkit!
  6. A covid helyzet enyhülésével zarándokcsoportunk ismét útra kel. Az eredetileg 2020-ra tervezett „Lisieux-i Szent Teréz és Franciaország szentjei”zarándoklatra hívunk benneteket. Időpont: 2022. május 20-25. Részvételi díj 620 EUR/fő mely tartalmazza az utazást autóbusszal, félpanziós szállodai ellátás, idegenvezetést, lelki kísérést. Részletek a plakáton és Takács Gábornál.
  7. A MKPK szárazélelmiszer gyűjtést hirdetett a menekülteknek és a kárpátaljai magyaroknak március 20 és 27 között. „Ha mindannyian legalább 1 kg adományt hozunk a templomba, újra nagyon sok családnak tudunk segíteni az irgalmas Jézus példáját követve.” – írja a MKPK körlevelében. Várjuk adományaitokat az előtérbe kihelyezett dobozokba!
  8. Nagyböjti lelkigyakorlatunkat Fülöp Ernő a Kalocsai Főszékesegyház plébánosa vezeti, március 28-29-30-án az esti szentmisék keretében!