Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

  1. Hétfőn, kedden és szerdán kerül sor plébániánk nagyböjti lelki gyakorlatára, melyet Fülöp Ernő érseki irodaigazgató, a kalocsai fő székesegyház plébánosa vezet, A lelkigyakorlatos prédikációk este 18 órakor kezdődő szentmisékben hangzanak el. Gyónási lehetőség ezeken a napokon 17.15-től lesz, éljünk ezzel a lehetőséggel! A lelkigyakorlat napjain nem lesz reggel szentmise.
  2. Csütörtökön 18:00-tól filmklubba várunk benneteket a tanácsterembe.
  3. Nagyböjt péntekjein keresztutat imádkozunk 17:30-tól, a keresztút után szentmise lesz! A nagyböjti péntekeken reggel nem lesz szentmise a kápolnában.
  4. Köszönjük a nagyböjti szárazélelmiszer gyűjtésre felajánlott adományokat, karitasz csoportunk továbbítja a megfelelő helyre.
  5. Közeledik az adóbevallások beadási határideje, a felajánlható egy százalékról kérjük, hogy a katolikus egyházés plébániánk Szent Erzsébet alapítványa javára rendelkezzetek. A szükséges információkat sz interneten megtaláljátpk.
  6. A covid helyzet enyhülésével zarándokcsoportunk ismét útra kel. Az eredetileg 2020-ra tervezett „Lisieux-i Szent Teréz és Franciaország szentjei” zarándoklatra hívunk benneteket. Időpont: 2022. május 20-25. Részvételi díj 620 EUR/fő mely tartalmazza az utazást autóbusszal, félpanziós szállodai ellátás, idegenvezetést, lelki kísérést. Részletek a plakáton és Takács Gábornál.