A hét ünnepei, szentjei:

szerdán:        Szent Máté evangélista 
szombaton:   Szent Gellért püspök 

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

 

  1. Kedden délelőtt fél kilenctől baba-mama klub.
  2. Kedden 18:15-től gerinctorna az Ifi-klubban. Szeretettel várunk minden mozogni vágyó fiatalt és régebb óta fiatalt!
  3. Szerdán nyugdíjas klub 09:30-tól.
  4. Szeptember 24-én, szombaton 16:30-kor a Barátok templomában orgonál Daniele Dori, a firenzei dóm orgonistája. A belépés ingyenes, adományokat a piarista templom orgonájának felújítására szívesen fogadnak.
  5. Kérjük, hogy babaszobát mindenki csak egészséges gyermekkel használja! A gyermeket csak egy felnőtt kísérje, lehetőleg az édesanyja! Megértéseteket köszönjük!
  6. A Piarista Óvoda óvópedagógust keres lehetőleg azonnali kezdéssel. Részletek az iskola honlapján.
  7. 2022. október 1. és november 28. között népszámlálás zajlik Magyarországon. A népszámlálás nagyon fontos esemény nemcsak Magyarország, de a magyar katolikusok életében is, ezért arra buzdítunk minden katolikust, hogy a népszámlálás alkalmával vallja meg a római katolikus valláshoz tartozását!
  8. Szeretettel várjuk a hittanos gyermekeket és családjaikat hittanos tanévnyitóra, valamint az iskolatáskák és tanszerek megáldására szeptember 25-én, vagyis jövő vasárnap a 10:00 órás szentmisén. A táskát és a tanszereket a gyermekek hozzák magukkal!