A hét ünnepei, szentjei:

kedd: Páli Szent Vince áldozópap
csütörtök: Szent Mihály, Szent Gábor, és Szent Rafael főangyalok – ünnep
szombat: A Gyermek Jézusról nevezett (Lisieux-i) Szent Teréz szűz és egyháztanító

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

  1. Kedden délelőtt fél kilenctől baba-mama klub.
  2. Kedden 18:15-től gerinctorna az Ifi-klubban.
  3. Szombaton délután öt órától Magda Dávid orgonaművész ad koncertet a Szentcsalád Plébánia nagytermében. Előtte fél öttől beszélgetés az elhangzó darabokról.
  4. A Piarista Óvoda óvópedagógust keres lehetőleg azonnali kezdéssel.
  5. Mostantól minden héten lesz gyermekliturgia a 10:00 órás szentmisén. Ehhez a szolgálathoz szívesen fogadunk pedagógus és/vagy a gyermekekkel szívesen foglalkozó önkénteseket!
  6. Elindultak a plébániás hittanok: kedden alsó hittan 16:30-18:00 ; szerdán és csütörtökön (csak az egyiket kell választani) elsőáldozós hittan 16:30-18:00, csütörtökön kis ifi 16:30-18:00, nagy ifi 18:00-19:30 ; pénteken ministráns 17:00 órakor. Minden csoporthoz lehet még csatlakozni!
  7. A képviselőtestület mandátuma lejárt, új testületet kell választanunk. A jelölteket megismerhetitek a kihelyezett plakátokról, szavazni október 9-én fogunk.
  8. 2022. október 1. és november 28. között népszámlálás zajlik Magyarországon. A népszámlálás nagyon fontos esemény nemcsak Magyarország, de a magyar katolikusok életében is, ezért arra buzdítunk minden katolikust, hogy a népszámlálás alkalmával vallja meg a római katolikus valláshoz tartozását!