A hét ünnepei, szentjei:

szerdán: A lateráni bazilika felszentelése
csütörtökön: Nagy Szent Leó pápa és egyháztanító
pénteken: Tours-i Szent Márton püspök
szombaton: Szent Jozafát püspök és vértanú

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

RENDSZERES PROGRAMOK A PLÉBÁNIÁN

 

  1. Kedden délelőtt fél kilenctől baba-mama klub.
  2. Kedden 18:15-től gerinctorna az Ifi-klubban.
  3. Csütörtökön 18:00 órakor Filmklub lesz a tanácsteremben.

ALKALMI PROGRAMOK

  1. November 11-én, pénteken 18 órától jótékonysági borkóstolóra és vásárra hívjuk a plébániához tartozó családokat. Vásárlással a plébánia karitász csoportját támogatjuk. Gyermekek számára ugyanebben az időben „Mindenszentek party”-t tartunk.
  2. November 19-én, szombaton reggel nyolctól este nyolcig 12 órás dicsőítést szervez a Felekezetközi közösség. Helyszín a Baptista gyülekezet imaháza (Szent-Györgyi Albert utca 23.). Mindenkit szeretettel várunk!

FELHÍVÁS

  1. November 13-án a 10:00 órás szentmisén lesz a jubiláns házasok megáldása. Kérjük azokat, akik kerek évfordulót ünnepelnek, jelentkezzenek az irodában!
  2. Szeretettel várjuk a kecskeméti Piarista Általános Iskola „Játéksziget” programjára a leendő elsős gyermekeket november 18-án, pénteken 17:00 órára iskolánk dísztermébe. A program végén a szülők hasznos információt kapnak a beiskolázással kapcsolatban.