A hét ünnepei, szentjei:

kedden: Szent Miklós püspök
szerdán: Szent Ambrus püspök és egyháztanító
csütörtökön: a Boldogságos Szűz Mária szeplőtelen fogantatása
vasárnap: Advent III. vasárnapja

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

RENDSZERES PROGRAMOK A PLÉBÁNIÁN

  1. Kedden délelőtt 8:30-tól baba-mama klub.
  2. A Gerinctorna pénteken 16:30-tól lesz megtartva.
  3. A lelkigyakorlat miatt ezen a héten nem lesz filmklub!

ALKALMI PROGRAMOK

  1. 5-én, hétfőn egész napos szentségimádás lesz a kápolnában.
  2. Idei adventi lelkigyakorlatunkat december 6-7-8-án az esti 6 órai szentmisékben tartjuk, melyet Pecsmán Viktor soltvadkerti atya vezet. Kérjük, használjátok ki ezt a lehetőséget, jöjjünk el, hallgassuk szavait, ez is segít bennünket megérkezni Karácsony ünnepére! Negyed 6-tól gyónási lehetőség is lesz mindhárom napon. Ezeken a napokon nem lesz rorate. Egyben kérünk mindenkit, hogy ne halasszuk adventi szentgyónásunkat az utolsó pillanatokra, az atyák rendelkezésre állnak, amikor csak lehet, keressétek őket bizalommal!
  3. A Nyolc Boldogság Közösség tart adventi imaestet a plébánián december 10-én, szombaton 18:00 órától.
  4. December 11-én, jövő vasárnap a 10:00 órai szentmise végén ellátogat hozzánk a Mikulás a Szent Erzsébet Alapítvány jóvoltából.
  5. December 18-án az esti szentmise végén a Kecskeméti Szimfonikus Zenekar Rézfúvós Együttese ad egy rövid koncertet „Adventi Lélekmelengető” címmel.

FELHÍVÁS

  1. Köszönjük mindazoknak, akik már befizették idei egyházközségi hozzájárulásukat! Kérjük, aki ezt még nem tette meg, lehetőleg december 20-ig rendezze, akár átutalással, akár személyesen az irodában!
  2. Tartós élelmiszer gyűjtést szervez a Katolikus Karitász. A felajánlott adományokat az előtérben elhelyezett asztalra várják.