A hét ünnepei, szentjei:

vasárnap:   Urunk születése – Karácsony – főünnep

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

 

RENDSZERES PROGRAMOK A PLÉBÁNIÁN

  1. Kedden délelőtt fél 9-től baba-mama klub.
  2. Kedden este negyed 7-től gerinctorna az Ifi-klubban.

ALKALMI PROGRAMOK

  1. December 24-én, Szenteste délutánján, 4 órakor Karácsonyi Pásztorjátékot adnak elő a Plébánia hittanosai. Szeretettel várnak benneteket!
  2. December 26-án, délután 3 órakor Dr. Bábel Balázs érsek atya egyházmegyénk két kispapját Tompa Szabolcsot és Kisjuhász Tibort fogja diakónussá szentelni szentmise keretében. A szertartásra mindenkit szeretettel várunk!

FELHÍVÁS

  1. Köszönjük mindazoknak, akik már befizették idei egyházközségi hozzájárulásukat! Kérjük, aki ezt még nem tette meg, lehetőleg december 20-ig rendezze, akár átutalással, akár személyesen az irodában!
  2. A Szent Imre Katolikus Általános Iskola hívja és várja azon kisgyermekeket és szüleiket, akik a 2023. szeptemberében kezdik meg általános iskolai tanulmányaikat. Az ismerkedés első programja 2023. január 17-én 17 órakor kezdődik az iskola kápolnájában. Szeretettel várjuk az érdeklődőket! További információért tisztelettel ajánljuk figyelmükbe az iskola honlapját!