A hét ünnepei, szentjei:

kedden: Szent Cirill szerzetes és Szent Metód püspök, Európa társvédőszentjei

 

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

 

RENDSZERES PROGRAMOK A PLÉBÁNIÁN

  1. Kedden délelőtt fél 9-től baba-mama klub.
  2. Kedden este negyed 7-től gerinctorna az Ifi-klubban.
  3. Szerdán nyugdíjas klub fél 10-től.
  4. Szerdán ELMARAD a felnőtt katekézis.
  5. Csütörtökön egész napos szentségimádás a sekrestyében.
  6. Csütörtökön este 6 órakor Filmklub a tanácsteremben.

 

ALKALMI PROGRAMOK

  1. Február 18-án, szombaton 18 órától feltámadási vesperás és imaest lesz a Nyolc Boldogság Közösség vezetésével a plébánián.
  2. Megkezdődött a Házasság Hete rendezvénysorozat. Programokról a hátul kihelyezett szórólapokon, illetve a Parázs Központ honlapján lehet tájékozódni.

 

FELHÍVÁS

  1. A Petőfi Sándor Katolikus Általános Iskola szeretettel várja a leendő elsősöket angol-magyar, német-magyar két tanítási nyelvű, valamint matematika tagozatos osztályaiba. Nyílt napok február 22-én és 23-án. Az iskola Bocskai Utcai Tagóvodája februárban 24-én nyílt napot szervez az érdeklődő kedves szülők számára. Ide regisztráció szükséges a bocskaiovink@pski.hu címen.
  2. A Piarista Óvoda pedagógusai szeretettel várják a leendő óvodásokat és szüleiket Óvodanyitogató programjukra, melyet 2023. február 21-én, kedden tartanak. A kisgyermekes családokat 8 órától 9.30-ig várják, hogy bepillantást nyerhessenek az óvoda életébe.