A hét ünnepei, szentjei:

Hétfőn: Szent József, a Boldogságos Szűz jegyese

Szombaton: Urunk születésének hírüladása (Gyümölcsoltó Boldogasszony)

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

 

RENDSZERES PROGRAMOK A PLÉBÁNIÁN

  1. Kedden délelőtt 9 órától baba-mama klub.
  2. Csütörtökön egész napos szentségimádás a kápolnában.
  3. Csütörtökön este 6 órakor Filmklub a tanácsteremben.
  4. Pénteken este fél 6-tól keresztút, utána szentmise.

 

ALKALMI PROGRAMOK

  1. A Piarista Általános Iskolában március 21-én, kedden 17 órai kezdettel újabb beiskolázási eseményre kerül sor „Tavaszköszöntő” címmel. Az iskolába készülő nagycsoportos gyerekek a leendő elsős tanítók vezetésével kézműves foglalkozáson vehetnek részt.
  2. Templomunkban március 26-án, a 10 órai szentmisén lesz a betegek szentségének közösségi kiszolgáltatása, aki szeretne élni ezzel a lehetőséggel, előtte végezze el szentgyónását!

 

FELHÍVÁS

  1. Nagyböjti lelkigyakorlatunkat Bobek Tamás atya vezeti, március 20-21-22-én. Kérjük, használjátok ki ezt a lehetőséget, jöjjünk el, hallgassuk szavait, ez is segít bennünket felkészülni Húsvét ünnepére! Fél 6-tól gyónási lehetőség is lesz mindhárom napon. Ezeken a napokon nem lesz reggeli szentmise. Kérünk mindenkit, hogy ne halasszuk nagyböjti szentgyónásunkat az utolsó pillanatokra! Az atyák rendelkezésre állnak, amikor csak lehet, keressétek őket bizalommal!
  2. Március 26-án, jövő vasárnap a Szentföld javára lesz gyűjtés. Nagylelkű adományaitokat köszönjük!