Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

 

PROGRAMOK A PLÉBÁNIÁN

  1. Hétfőn este 6 órától liturgikus katekézisre hívunk benneteket az IFI klubba.
  2. Kedden délelőtt 9 órától baba-mama klub.
  3. Csütörtökön nem lesz szentségimádás.
  4. Csütörtökön este 6 órakor Filmklub a tanácsteremben.
  5. A Kéfás Közösség szeretettel vár mindenkit április 17-i alkalmára a plébánián 18-20 óráig. Témánk: Izrael szerepe a történelemben.

FELHÍVÁS

  1. A Piarista Általános Iskola beiratkozást hirdet a tanköteles korú gyermekek számára. A beiratkozásra a rendelet szerint április 20-21-én kerül sor a Piaristák tere 5. szám alatt, mindkét napon 8-17 óra között. Az előzetes szándéknyilatkozatot beadó szülőkkel pontos időpontot egyeztet az iskola. A szükséges dokumentumokról az iskola honlapján és a kapun kifüggesztett hirdetményből tájékozódhatnak.
  2. Kérünk titeket, hogy adóbevalláskor ne felejtsetek el rendelkezni az adó 1+1%-ról! Az első 1%-ot a Magyar Katolikus Egyház javára, a 0011-es technikai szám megjelölésével. A második 1%-ot javasoljuk a plébánia Szent Erzsébet Alapítványa javára felajánlani, melynek adószáma 18342860-1-03.
  3. Már most szeretnénk jelezni, hogy április 30-án, vasárnap plébániánkon nem lesz szentmise. Kérjük, akik nem utaznak a pápai misére, tájékozódjanak, hol és mikor tudnak a város más templomaiban szentmisén részt venni!