Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

PROGRAMOK A PLÉBÁNIÁN

 1. Hétfőn este 6 órától liturgikus katekézisre hívunk benneteket a könyvtárba.
 2. Hétfőn este 7 órakor képviselő-testületi ülést tartunk a könyvtárban. Minden testületi tag megjelenésére számítunk!
 3. Kedden délelőtt 9 órától baba-mama klub lesz.
 4. Szerdán nyugdíjas klub fél 10-től.
 5. Szerdán este fél 7-től felnőtt katekézis.
 6. Csütörtökön egész napos szentségimádás a kápolnában.
 7. Csütörtökön este 6 órakor filmklub a tanácsteremben.

FELHÍVÁS

 1. A következő két vasárnap hittanosaink első szentáldozását ünnepeljük. 14-én plébániai csoportunk, 21-én a Szent Imre Iskola csoportjának elsőáldozására kerül sor a délelőtti (10.00) szentmisében. Javasoljuk, hogy két hét múlva a közel 50 fős létszám miatt, aki nem érintett, próbáljon másik misét választani.

 1. Idén is napközis táborba várjuk plébániánk hittanosait, és a közösségünkhöz tartozó családok iskolás korú gyermekeit. Két turnust tervezünk: június 19-23 és 26-30. (hétfőtől péntekig) 8.00 és 16.00 közt biztosítunk programokat, felügyeletet és háromszori étkezést. A részvételi díj 20000.- Ft. Jelentkezni a szentcsalad.hittan@gmail.com címen lehet. További információ a hittanároknál.

 1. Szeretettel hívunk benneteket a nyári Közösségi táborba Szarvasra július 5-9-ig. (szerda estétől vasárnapig) Várunk mindenkit, aki négy vidám, de építő napot szeretne a plébánia közösségével eltölteni. A tábor mottója: „Krisztus a mi jövőnk”. Ferenc pápa magyarországi látogatásának beszédei adják az előadások és beszélgetések alapját. Jelentkezési lapot részletes információkkal a ide kattintva, nyomtatott formában az előtérben találtok. Jelentkezési határidő: május 28.  

 1. Idén ősszel zarándoklatot szervezünk Rómába október 1-7-ig, Tóth Tamás atya vezetésével. A programok között szerepel a klasszikus Róma, a katakombák, a Szent Péter-bazilika megtekintése, részvétel a pápai audiencián, tengerparti kirándulás.
  A repülős utazás 250.000 Ft, jelentkezni 50.000 Ft-os előleg befizetésével az irodában lehet. Plakátot az előtérben találtok, bővebb információt az irodában vagy Zoli atyánál kérhettek.