A hét ünnepei, szentjei:

Vasárnap: Urunk mennybemenetele

 

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

 

PROGRAMOK A PLÉBÁNIÁN

 1. Hétfőn este 6 órától liturgikus katekézisre hívunk benneteket a könyvtárba.
 2. Kedden délelőtt 9 órától baba-mama klub lesz.
 3. Szerdán este fél 7-től felnőtt katekézisre várunk minden érdeklődőt.
 4. Csütörtökön egész napos szentségimádást tartunk a kápolnában.
 5. Csütörtökön este 6 órakor filmklub lesz a tanácsteremben.

FELHÍVÁS

 1. Jövő vasárnap a Szent Imre Iskola csoportjának elsőáldozására kerül sor a délelőtti (10.00) szentmisében. Javasoljuk, hogy a közel 50 fős létszám miatt, aki nem érintett, próbáljon másik misét választani. Imádkozzunk az elsőáldozókért!
 1. Idén is napközis táborba várjuk plébániánk hittanosait, és a közösségünkhöz tartozó családok iskolás korú gyermekeit. Két turnust tervezünk: június 19-23 és 26-30. (hétfőtől péntekig) 8.00 és 16.00 közt biztosítunk programokat, felügyeletet és háromszori étkezést. A részvételi díj 20000.- Ft. Jelentkezni a szentcsalad.hittan@gmail.com címen lehet. További információ a hittanároknál.
 1. A Szolgálat a Közjóért és a Rászorultakért Alapítvány szervezésében jótékonysági garázsvásár megrendezésére kerül sor május 16-tól 19-ig 10-17 óra között a Hoffmann János utca 9. szám alatt.
 1. Idén ősszel zarándoklatot szervezünk Rómába október 1-7-ig, Tóth Tamás atya vezetésével. A programok között szerepel a klasszikus Róma, a katakombák, a Szent Péter-bazilika megtekintése, részvétel a pápai audiencián, tengerparti kirándulás.
  A repülős utazás 250.000 Ft, jelentkezni 50.000 Ft-os előleg befizetésével az irodában lehet. Plakátot az előtérben találtok, bővebb információt az irodában vagy Zoli atyánál kérhettek.
 1.  A Közösségi táborunknak új helyet kell keresnünk, mert a szarvasi szálláshelyen, nyáron felújítási munkálatokba kezdenek. Egyelőre ne küldjetek jelentkezési lapot, a héten döntés születik az új helyszínről, akkor küldjük az új lapot és minden információt!