A hét ünnepei, szentjei:

Pénteken: Néri Szent Fülöp áldozópap
Szerdán: Szűz Mária, keresztények Segítsége
Vasárnap: Pünkösdvasárnap

 

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

PROGRAMOK A PLÉBÁNIÁN

  1. Hétfőn egész napos szentségimádás lesz a kápolnában.
  2. Hétfőn este 6 órától liturgikus katekézisre hívunk benneteket a könyvtárba.
  3. Kedden délelőtt 9 órától baba-mama klub.
  4. Szerdán nyugdíjas klub fél 10-től.
  5. Szerdán este fél 7-től felnőtt katekézisre várunk minden érdeklődőt.
  6. Csütörtökön egész napos szentségimádást tartunk a kápolnában.
  7. Csütörtökön este 6 órakor filmklub lesz a tanácsteremben.
  8. Vasárnap az esti szentmise után pünkösdi Szentlélekváró imaestre hívunk benneteket a nagyterembe.
  9. Május 29-én, Pünkösdhétfőn nem lesz szentmise a plébánián, az urnatemető és a plébániahivatal is zárva tart.

FELHÍVÁS

  1. Idén is napközis táborba várjuk plébániánk hittanosait, és a közösségünkhöz tartozó családok iskolás korú gyermekeit. Két turnust tervezünk: június 19-23 és 26-30. (hétfőtől péntekig) 8.00 és 16.00 közt biztosítunk programokat, felügyeletet és háromszori étkezést. A részvételi díj 20000.- Ft. Jelentkezni a szentcsalad.hittan@gmail.com címen lehet. További információ a hittanároknál.
  2. A Piarista Iskola digitális kultúra/informatika szakos pedagógust és leánykollégiumi nevelőtanárt keres. További információ az iskola honlapján olvasható.
  3. Idén ősszel zarándoklatot szervezünk Rómába október 1-7-ig, Tóth Tamás atya vezetésével. A programok között szerepel a klasszikus Róma, a katakombák, a Szent Péter-bazilika megtekintése, részvétel a pápai audiencián, tengerparti kirándulás.
    Az utazás a repülőjegyek árának emelkedése miatt 310.000 Ft, jelentkezni 110.000 Ft-os előleg befizetésével az irodában lehet. Bővebb információt az irodában vagy Zoli atyánál kérhettek.
  4. Szeretettel hívunk benneteket a nyári Közösségi táborba, Győrbe július 5-9-ig. A tábor mottója: „Krisztus a mi jövőnk”. Ferenc pápa magyarországi látogatásának beszédei adják az előadások és beszélgetések alapját. Jelentkezési lapot részletes információkkal a honlapon, nyomtatott formában az előtérben találtok. Jelentkezési határidő: június 4.