A hét ünnepei, szentjei:

Hétfőn: Boldogságos Szűz Mária az Egyház anyja
Csütörtökön: A mi Urunk, Jézus Krisztus, az Örök Főpap
Szombaton: Lwanga Szent Károly és társai vértanúk
Vasárnap: Szentháromság vasárnapja

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

 

PROGRAMOK A PLÉBÁNIÁN

  1. Pünkösdhétfőn nem lesz szentmise a plébánián, az urnatemető és a plébániahivatal is zárva tart.
  2. Kedden délelőtt 9 órától baba-mama klub.
  3. Szerdán este fél 7-től felnőtt katekézis lesz.
  4. Csütörtökön egész napos szentségimádást tartunk a kápolnában.
  5. Csütörtökön este 6 órakor filmklubba várunk benneteket.

FELHÍVÁS

  1.  Idén is napközis táborba várjuk plébániánk hittanosait, és a közösségünkhöz tartozó családok iskolás korú gyermekeit. Két turnust tervezünk: június 19-23 és 26-30. (hétfőtől péntekig) 8.00 és 16.00 közt biztosítunk programokat, felügyeletet és háromszori étkezést. A részvételi díj 20000.- Ft. Jelentkezni a szentcsalad.hittan@gmail.com címen lehet. További információ a hittanároknál.
  2.  A Piarista Iskola digitális kultúra/informatika szakos pedagógust és leánykollégiumi nevelőtanárt keres. További információ az iskola honlapján olvasható.
  3.  Szeretettel hívunk benneteket a nyári Közösségi táborba, Győrbe július 5-9-ig. A tábor mottója: „Krisztus a mi jövőnk”. Ferenc pápa magyarországi látogatásának beszédei adják az előadások és beszélgetések alapját. Jelentkezési lapot részletes információkkal a honlapon, nyomtatott formában az előtérben találtok. Jelentkezési határidő: június 4.
  4. Június 24-én, szombaton 10 órakor Érsek atya Kalocsán pappá szenteli Tompa Szabolcs kecskeméti kispapot. Aki szeretne részt venni, de önállóan nem tudja megoldani az utazást, az mielőbb jelentkezzen e-mailben vagy személyesen az irodában, hogy meg tudjuk szervezni az utat. Kérjük, hogy aki szívesen visz másokat a saját kocsijában, az is jelezzen felénk, mert buszt csak akkor rendelünk, ha kellő számú jelentkező összegyűlik. Szabolcsnak ajándékot közösen is szeretnénk adni, aki ehhez hozzájárulna, az irodában teheti meg. Hordozzuk Szabolcsot imáinkban!