A hét ünnepei, szentjei:

Hétfőn: Szent Bonifác püspök és vértanú
Vasárnap: Krisztus Szent Teste és Vére – Úrnapja

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

 

PROGRAMOK A PLÉBÁNIÁN

  1. Hétfőn este 6 órától liturgikus katekézisre hívunk benneteket a könyvtárba.
  2. Kedden délelőtt 9 órától baba-mama klub.
  3. Szerdán nyugdíjas klub fél 10-től.
  4. Szerdán este fél 7-től felnőtt katekézisre várunk minden érdeklődőt.
  5. Csütörtökön egész napos szentségimádás lesz a kápolnában.
  6. A vasárnapi 10 órás szentmise után a plébánia kertjében Úrnapi körmenetet tartunk, melyre mindenkit szeretettel várunk!

 

FELHÍVÁS

  1.  A Fokolare Lelkiség szeretettel hívja az érdeklődőket országos lelkigyakorlatára a Máriapolira, melynek fő témája az Istenkapcsolat lesz. Mottója: Szeretnénk közösen imává növekedni. Helyszín: Kecskemét, Piarista Gimnázium díszterme, időpont: 2023.07.14-16. Bővebb információ a Lelkiség honlapján www.fokolare.hu található. Jelentkezni is itt lehet, melynek határideje: június 18-a. Személyesen érdeklődni Kovácsné Tóth Szilviánál lehet (Tel: 0630-755-3301)
  2. Szeretettel hívunk benneteket a nyári Közösségi táborba, Győrbe július 5-9-ig. A tábor mottója: „Krisztus a mi jövőnk”. Ferenc pápa magyarországi látogatásának beszédei adják az előadások és beszélgetések alapját. Jelentkezési lapot részletes információkkal a honlapon, nyomtatott formában az előtérben találtok. Jelentkezési határidő: június 4.
  3. Idén is napközis táborba várjuk plébániánk hittanosait, és a közösségünkhöz tartozó családok iskolás korú gyermekeit. Két turnust tervezünk: június 19-23 és 26-30. (hétfőtől péntekig) 8.00 és 16.00 közt biztosítunk programokat, felügyeletet és háromszori étkezést. A részvételi díj 20000.- Ft. Jelentkezni a szentcsalad.hittan@gmail.com címen lehet. További információ a hittanároknál.
  4.  Június 24-én, szombaton 10 órakor Érsek atya Kalocsán pappá szenteli Tompa Szabolcs kecskeméti diakónust. Aki szeretne részt venni, de önállóan nem tudja megoldani az utazást, az mielőbb jelentkezzen e-mailben vagy személyesen az irodában, hogy meg tudjuk szervezni az utat. Kérjük, hogy aki szívesen visz másokat a saját kocsijában, az is jelezzen felénk, mert buszt csak akkor rendelünk, ha kellő számú jelentkező összegyűlik. Szabolcsnak ajándékot közösen is szeretnénk adni, aki ehhez hozzájárulna, az irodában teheti meg. Hordozzuk Szabolcsot imáinkban!