A hét ünnepei, szentjei:

Hétfőn: Kapisztrán Szent János áldozópap
Szerdán: Szent Mór püspök
Szombaton: Szent Simon és Szent Júdás apostolok – Ü

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

 

PROGRAMOK A PLÉBÁNIÁN

  1. Hétfőn nem lesz liturgikus katekézis.
  2. Baba-mama klubot legközelebb november 7-én tartunk.
  3. Kedden este fél 6-tól gerinctorna lesz az Ifi-klubban.
  4. Szerdán este 6 órakor felnőtt katekézis.
  5. Csütörtökön elmarad az egész napos szentségimádás.
  6. Csütörtökön este 6 órakor filmklub lesz a tanácsteremben.
  7. Októberben a hétköznapi szentmisék után rózsafüzért imádkozunk.

FELHÍVÁS

  1. Plébániai kirándulást szervez a Szikra házasközösség. Szeretettel hívnak mindenkit okt. 23-ára egy közösségépítő őszi kirándulásra. Az ÚJ helyszín Tiszakécske, Nádirigó tanösvény. További információ a jelentkezéshez a hirdetési oszlopon lévő plakáton olvasható.
  2. Az urnatemető mindenszentek-halottak napi ünnepi nyitvatartását az ajtókra függesztve és a honlapon olvashatjátok. Szentmise november 1-jén szerdán, és 2-án csütörtökön este 18 órakor lesz, utána megemlékező szertartást tartunk az urnatemetőben.
  3. November 12-én vasárnap a 10 órás szentmisében lesz ajubiláns házasok megáldása. Aki 5, 10, 15…50, 60 éve kötött templomi házasságot, és szívesen megújítaná az ígéretét, jelentkezzen az irodában!
  4. Folytatódik azÉvszázadok Muzsikája koncertsorozat. Ezúttal Révész László és növendékei játszanak romantikus orgonaműveket a Barátok templomában november 11-én, szombaton este a mise után 19 órakor. Adományokat az immár épülő piarista orgona beépítési költségeire fogadnak szeretettel.

        A Piarista Plébánia hirdetése

        1. November 2-án, Halottak napján 16 órakor szentmisét mutatunk be a meg nem született gyermekekért a Mária Kápolnában. Utána az arborétumi emlékműnél megemlékezést tartunk! Szeretettel várjuk a testvéreket!