A hét ünnepei, szentjei:

Szerdán: Mindenszentek – FÜ
Csütörtökön: Halottak napja
Szombaton: Borromeo Szent Károly püspök

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

 

PROGRAMOK A PLÉBÁNIÁN 

  1. November 1-jén szerdán (parancsolt ünnep), és 2-án csütörtökön este 6 órakor lesz szentmise, utána megemlékező szertartást tartunk az urnatemetőben.
  2. Csütörtökön egész napos szentségimádás lesz a kápolnában a szokott rend szerint.

FELHÍVÁS 

  1. Az urnatemető mindenszentek-halottak napi ünnepi nyitvatartását az ajtókra függesztve és a honlapon olvashatjátok.
  2.  November 10-én, pénteken 18 órától jótékonysági borkóstolóra és vásárra hívunk benneteket. Gyermekek számára ugyanebben az időben „Mindenszentek party”-t tartunk. Jelentkezni az irodában, a honlapon és az alábbi linken tudtok.
  3. Folytatódik az Évszázadok Muzsikája koncertsorozat. Ezúttal Révész László és növendékei játszanak romantikus orgonaműveket a Barátok templomában november 11-én, szombaton este a mise után 19 órakor. Adományokat az immár épülő piarista orgona beépítési költségeire fogadnak szeretettel.
  4. November 12-én vasárnap a 10 órás szentmisében lesz a jubiláns házasok megáldása. Aki 5, 10, 15…50, 60 éve kötött templomi házasságot, és szívesen megújítaná az ígéretét, jelentkezzen az irodában!
  5. Szeretettel hívunk benneteket újonnan nyíló kávéházunkba! Egy finom kávé vagy tea mellett lehetőségetek lesz beszélgetni, ismerkedni! November 12-én a 10-es mise után kicsiket és nagyokat is várunk az ifi-klubba!
  6. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat november 12-én, vasárnap Erzsébet kenyeret oszt a 10 órai szentmise után. Adományainkat a karácsonyi élelmiszervásárlásra fordítják és hálásan köszönik.
  7. November 24-én, pénteken este 6 órakor „Kerékpárral Lisszabonba” címmel interaktív előadás lesz a plébánián, amit Szép Miklós Levente és még néhány egyetemista fiatal tart. Az egykori pannonhalmi diákok 2023 nyarán kerékpárral utaztak Lisszabonba az Ifjúsági Világtalálkozóra. Az előadásra minden érdeklődőt szeretettel várnak!

A Piarista Plébánia hirdetése

  1. November 2-án,Halottak napján 16 órakor szentmisét mutatnak be a meg nem született gyermekekért a Mária Kápolnában. Utána az arborétumi emlékműnél megemlékezést tartanak! Szeretettel várják a testvéreket!