A hét ünnepei, szentjei:

Csütörtökön: A lateráni bazilika felszentelése
Pénteken: Nagy Szent Leó pápa és egyháztanító
Szombaton: Tours-i Szent Márton püspök

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

 PROGRAMOK A PLÉBÁNIÁN

  1. Hétfőn egész napos szentségimádás lesz a kápolnában.
  2. Hétfőn este 6 órától liturgikus katekézisre hívunk benneteket.
  3. Kedden délelőtt 9 órától baba-mama klub lesz.
  4. Kedden este fél 6-tól gerinctorna az Ifi-klubban.
  5. Szerdán nyugdíjas klub fél 10-től.
  6. Szerdán este 6 órakor felnőtt katekézis.
  7. Csütörtökön egész napos szentségimádást tartunk a kápolnában a szokott rend szerint.
  8. Csütörtökön este 6 órakor Filmklub lesz a tanácsteremben.

 

FELHÍVÁS

  1. November 10-én, pénteken 18 órától jótékonysági borkóstolóra és vásárra hívunk benneteket. Gyermekek számára ugyanebben az időben „Mindenszentek party”-t tartunk. Jelentkezni az irodában, a honlapon és az alábbi linken tudtok 
  2. November 12-én vasárnap a 10 órás szentmisében lesz a jubiláns házasok megáldása. Aki 5, 10, 15…50, 60 éve kötött templomi házasságot, és szívesen megújítaná az ígéretét, jelentkezzen az irodában!
  3. Szeretettel hívunk benneteket újonnan nyíló kávéházunkba! Egy finom kávé vagy tea mellett lehetőségetek lesz beszélgetni, ismerkedni! November 12-én a 10-es mise után kicsiket és nagyokat is várunk az ifi-klubba!
  4.  A Magyar Máltai Szeretetszolgálat november 12-én, vasárnap Erzsébet kenyeret oszt a 10 órai szentmise után. Adományainkat a karácsonyi élelmiszervásárlásra fordítják és hálásan köszönik.
  5. November 24-én, pénteken este 6 órakor „Kerékpárral Lisszabonba” címmel interaktív előadás lesz a plébánián, amit Szép Miklós Levente és még néhány egyetemista fiatal tart. Az egykori pannonhalmi diákok 2023 nyarán kerékpárral utaztak Lisszabonba az Ifjúsági Világtalálkozóra. Az előadásra minden érdeklődőt szeretettel várnak!
  6. Folytatódik az Évszázadok Muzsikája koncertsorozat. Ezúttal Révész László és növendékei játszanak romantikus orgonaműveket a Barátok templomában november 11-én, szombaton este a mise után 19 órakor. Adományokat az immár épülő piarista orgona beépítési költségeire fogadnak szeretettel.